Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
koray abin yanıyo :)

Kanka ben onu çok eskiden tanıyorum.. Adam dengesiz kavgacı burnu havada onu görünce cinlemiyom

---------- Post added at 14:03 ---------- Previous post was at 13:59 ----------

Sende bilirsin bunu fatih..
hep garip yorumları olan biri..

evet hem hondayı kötülüyor hem hondacı anlamadım gitti bir malı kötülüyor ondan sonra biniyorsan asıl garip sensin aslında ama bilmiyor işte

evet hem hondayı kötülüyor hem hondacı anlamadım gitti bir malı kötülüyor ondan sonra biniyorsan asıl garip sensin aslında ama bilmiyor işte

Boşver aslında hiç cevap bile yazmamam lazımdı ama oldu bi defa..
Merak ediyorum acaba altında Vmax falan mı var :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
koray kanka sende matkap var mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
egzosu mutelif yerlerınden delecem kevgire çevirecem ya :) apaçi dürümdöner styla 4ever yapcam kanka forumda :) foruma bi sorsana çıkma akrokoviç egzos yok mu ybrye takmalik :):) koray ben egzosa parmağımı sokuyorum kanka sona bakıyom kurum var mı diye :) fena geyıge bağladım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:20 ----------

şenol abinin ghost tenereyı gördün mu aynı onun motorun abisi gibi duruyo valla :):)

egzosu mutelif yerlerınden delecem kevgire çevirecem ya :) apaçi dürümdöner styla 4ever yapcam kanka forumda :) foruma bi sorsana çıkma akrokoviç egzos yok mu ybrye takmalik :):) koray ben egzosa parmağımı sokuyorum kanka sona bakıyom kurum var mı diye :) fena geyıge bağladım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:20 ----------

şenol abinin ghost tenereyı gördün mu aynı onun motorun abisi gibi duruyo valla :):)

Kanka egzosu sana deldirmem..Hem çok pahalı hemde porselen özelliği olan bir egzos.. Apaçiliği başka yerlerde yap ..Dişli sayfasına gel kanka sorularım var

kanka bak bak tam apaçi motoru buldum çok fena ya siyah olsa çok güzel olurmuş :) :) [url]http://e1202.hizliresim.com/u/w/32vng.jpg[/url]

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:12 ----------

şenol abiye de ghost tenere buldum valla tam onluk :) www.onewheeldrive.net/wp-content/uploads/2010/09/yamaha-super-tenere-xt1200z-33.jpg
evet hakkaten tam bana göre motormuş ha ama kimbilir kaç paradır buna atlayacaksın bırak türkiyeyi dünyayı gezersin

evet hakkaten tam bana göre motormuş ha ama kimbilir kaç paradır buna atlayacaksın bırak türkiyeyi dünyayı gezersin

şükür kavuşturana.. nerelerdesin yahu ? mucitlik mi yapıyorsun :)
irfan aga ile operasyon tamamlandı .. :cherry:

---------- Post added at 16:30 ---------- Previous post was at 15:58 ----------

neyse ben kursa gidiyorum gelince görüşürüz :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
şükür kavuşturana.. nerelerdesin yahu ? mucitlik mi yapıyorsun :)
irfan aga ile operasyon tamamlandı .. :cherry:

---------- Post added at 16:30 ---------- Previous post was at 15:58 ----------

neyse ben kursa gidiyorum gelince görüşürüz :king:

ne kursmus moruk bu ya :) bana gına geldi sen iyi dayandın valla :):thumleft:

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:49 ----------

şenol abi senin ybr harbiden bunun küçüğü :) photos.imageevent.com/motorbiker/newspics3/Yamaha-XT1200Z-Super-Tenere-2010-12.jpg
koray kanka bak ben de tenere alsam benim motor hep böyle pis olurdu :) hahaha pictures.topspeed.com/IMG/jpg/201001/2010-yamaha-super-tew.jpg

ne kursmus moruk bu ya :) bana gına geldi sen iyi dayandın valla :):thumleft:

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:49 ----------

şenol abi senin ybr harbiden bunun küçüğü :) photos.imageevent.com/motorbiker/newspics3/Yamaha-XT1200Z-Super-Tenere-2010-12.jpg
koray kanka bak ben de tenere alsam benim motor hep böyle pis olurdu :) hahaha pictures.topspeed.com/IMG/jpg/201001/2010-yamaha-super-tew.jpg
ama o safari klasmanının zebra modeli çamurlu olması normal

Forumdan Uzaklaştırıldı
benim motorlar hep pis oldu abi ben ondan dedim benimki de kirli ybr süper teneke yav:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:18 ----------

koray kanka sen de motoru bununla yıka çok acayip güzel kokuyo böyle bol bol köpürt okşaya okşaya mis gibi yıka :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
forumda var zaten bu başlık da abi ıch habe keine finanzen..

Forumdan Uzaklaştırıldı
yoksun abi ortalıkta forum boş kaldı sen yokken koray bile çok yalnız kaldı senin yokluğunda :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar