Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kanka ama resmi gördükce gülüyorum :):)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:50 ----------

Moderatör bana üyelere hakaretten ceza puanı vermiş.. :farao:
kanka honda topiğine bak bi arkadaşın cbf ne hale gelmiş yazık o kadar para veriyorsun motor pas içinde..şenol abinin motoru öyle paslansa şenol abi yıldız ticarete el bombası atardı yeminle :)

Artık karışmıyorum kanka.. gerçi kimseye saygısızlık yaptığım falan yok ama ,o acun nicli arkadaşı çok eskiden beri biliyorum ondan oldu.. yoksa herkes ybr yi cbf yi kötülüyor..benim umurumda değil ..ben memnunum..

---------- Post added at 22:44 ---------- Previous post was at 22:33 ----------

zaten şenol abide artık takılmıyor, fatih çinlisi yok buralar sessiz kaldı :salut:

s.A...Hayrlı sabahlar beyler.motorumu sattım p.tesi inş. sıfır ybr alıcam orjinal lastiklerini değişmem şartmıdır acaba çok kaydığı söyleniyor. bi de bende bi takım yeni kar lastiği var 1,2 ay daha kullanabilirmiyim acaba

s.A...Hayrlı sabahlar beyler.motorumu sattım p.tesi inş. sıfır ybr alıcam orjinal lastiklerini değişmem şartmıdır acaba çok kaydığı söyleniyor. bi de bende bi takım yeni kar lastiği var 1,2 ay daha kullanabilirmiyim acaba

a.s. abi ybr alacağında satıcıyla görüş deki bu üstündeki lastikleri versem başka lastik alsam olur mu diyin tamam derlerse bence değiştirin derim farkını verip rahat rahat sürün motoru

a.s :)
İyi bir karar vermişsiniz.. Lastikleri değişirlerse neden olmasın..Fakat değişim yapmazlarsa, üstündeki lastiklerden de çok korkmanıza gerek yok.Tamam kötü ama o kadarda buzda paten yapmıyorsunuz..15,000 km rahatlıkla biner sonra değişirsiniz

söyledim de kabul etmedi bi kaç kişidende duydum orjinal lastikleri çok kayıyor diye ondan endişe ettim

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:51 ----------

a.s. abi ybr alacağında satıcıyla görüş deki bu üstündeki lastikleri versem başka lastik alsam olur mu diyin tamam derlerse bence değiştirin derim farkını verip rahat rahat sürün motoru
söyledim de kabul etmedi bi kaç kişidende duydum orjinal lastikleri çok kayıyor diye ondan endişe ettim çok sağolun ilginize bu arada ybr ilgili püf nokta lar varsa bilgilendirirseniz sevinirim

F54

beyler herkeze iyi günler sakarya da 30cm kar var ve devam ediyor yağış duracak gibi değil...

a.s :)
İyi bir karar vermişsiniz.. Lastikleri değişirlerse neden olmasın..Fakat değişim yapmazlarsa, üstündeki lastiklerden de çok korkmanıza gerek yok.Tamam kötü ama o kadarda buzda paten yapmıyorsunuz..15,000 km rahatlıkla biner sonra değişirsiniz
A.S. elinizdeki lastikler 90/90/18 ve 2,75/18 ise direk motora takın derim kar lastiğini yazında kullanabilirsiniz +çıkanlastikleride saklayın kötü günler için motoru nereden alıyorsunuz ümraniyede yıldız motor var kadir abi isterseniz adresini verebilirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:37 ----------

beyler herkeze iyi günler sakarya da 30cm kar var ve devam ediyor yağış duracak gibi değil...
cumaya kadar karvar sizin orada c.tesi yağmur gösteriyo

A.S. elinizdeki lastikler 90/90/18 ve 2,75/18 ise direk motora takın derim kar lastiğini yazında kullanabilirsiniz +çıkanlastikleride saklayın kötü günler için motoru nereden alıyorsunuz ümraniyede yıldız motor var kadir abi isterseniz adresini verebilirim

Şenol Abi Dişli Hakkında olan konuya gelirmisin...
Emre beykozda oturuyor, biraz önce telefon görüşmesi yaptık..Dişlileri almışta takacak tamirci arıyor..Bende seni söyledim.. Belki bi usta falan tanıdığın varsa
yönlendirebilirsin

ÇOK SAĞOL ZATEN ONDAN ALIYORUM :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ÇOK SAĞOL ZATEN ONDAN ALIYORUM :)
hayırlı olsun o zaman güle güle kullanın

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:47 ----------

selam topik insanları..hayırlı çarşambalar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar