beyler herkeze günaydın..
ben kaçar vardiya saati geldi sayılır
günaydın abi hayırlı işler sana
beyler herkeze günaydın..
ben kaçar vardiya saati geldi sayılır
Aşk olsun koray biz buradayız kavun keselim gelŞekerim dur daha karpuz kesecektik..![]()
Aşk olsun koray biz buradayız kavun keselim gel![]()
Konu super hortlatmaya değer çunku cuma gunu servise gittim koskoca honda servisinde bi Allahın kulu cbf 150 nın arka dişlisini bilmiyor guvenıpde değiştirtemedım, bi diş kucultturecektım..daima merak konusu olan bır konu bu
Konu super hortlatmaya değer çunku cuma gunu servise gittim koskoca honda servisinde bi Allahın kulu cbf 150 nın arka dişlisini bilmiyor guvenıpde değiştirtemedım, bi diş kucultturecektım..daima merak konusu olan bır konu bu
yokuş aşağı çevirirse çevirir daha yüksek devir 8500 devir iyi zaten normalde kaç devire çıkıyorkiarkadaşlar ybr 5, vitesde 8500 devirde kalıyor nedenini bilen varmı acaba![]()
43 dişliyi 42 yaptım gayette iyi olduKonu super hortlatmaya değer çunku cuma gunu servise gittim koskoca honda servisinde bi Allahın kulu cbf 150 nın arka dişlisini bilmiyor guvenıpde değiştirtemedım, bi diş kucultturecektım..daima merak konusu olan bır konu bu
yokuş aşağı çevirirse çevirir daha yüksek devir 8500 devir iyi zaten normalde kaç devire çıkıyorki
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:20 ----------[/SI
yok düzde 8500 devit 5, vites 110 km hız normal de 8500 den sonra niye gitmiyor ben onu anlamış değilim 10500 de kesiciye giriyorken
yokuş aşağı çevirirse çevirir daha yüksek devir 8500 devir iyi zaten normalde kaç devire çıkıyorki
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:20 ----------[/SI
yok düzde 8500 devit 5, vites 110 km hız normal de 8500 den sonra niye gitmiyor ben onu anlamış değilim 10500 de kesiciye giriyorken
devir çevirmeye gücü yetmiyordur yokuş aşağı o devrin üstüne çıkar
http://img692.imageshack.us/img692/4153/17112011195fek.jpg
arkadaşlar ön siperlik sizde de sola doğru mu ?
yinede sağol koray abiben hiç dikkat etmedim..benim tur camım var.. malesef yanıt veremeyeceğim

attır attır koray abin sürekli okşayarak yıkayıp sildiği için hiç ihtiyaç duymuyo boya korumayayinede sağol koray abibişey sorcaktım bide boya koruma attırsam olurmu motora ?
attırmayı düşünüyorum daha canlı görünüyor ne kadar tutar acep biliyormusunuz ?km sıfırlama çubuğu sebebi ile sola kayık olabilir mi?[url]http://a1202.hizliresim.com/u/w/32ucy.jpg[/url]
olabilir hepsinde öyleyse problem yok tabi
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------
attır attır koray abin sürekli okşayarak yıkayıp sildiği için hiç ihtiyaç duymuyo boya korumayakoray motor görsün gözün gönlün acilsın
![]()
20 ile 60 lira arası atan adama attığı markaya göreattırmayı düşünüyorum daha canlı görünüyor ne kadar tutar acep biliyormusunuz ?