Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Konu super hortlatmaya değer çunku cuma gunu servise gittim koskoca honda servisinde bi Allahın kulu cbf 150 nın arka dişlisini bilmiyor guvenıpde değiştirtemedım, bi diş kucultturecektım..daima merak konusu olan bır konu bu

Konu super hortlatmaya değer çunku cuma gunu servise gittim koskoca honda servisinde bi Allahın kulu cbf 150 nın arka dişlisini bilmiyor guvenıpde değiştirtemedım, bi diş kucultturecektım..daima merak konusu olan bır konu bu

o zaman hortlatayım ben. çünkü lazım bir bilgi :)

kardeş sizin motorun orjinali 43 1 diş küçültümce 2010 model cbf oluyor otomatikmen 2010 ve altının arkası 42 diş orjinalden iyi yaparsın değiştir bence çok bağırıyor sizin motorda

arkadaşlar ybr 5, vitesde 8500 devirde kalıyor nedenini bilen varmı acaba :)
yokuş aşağı çevirirse çevirir daha yüksek devir 8500 devir iyi zaten normalde kaç devire çıkıyorki

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:20 ----------

43 dişliyi 42 yaptım gayette iyi oldu

yokuş aşağı çevirirse çevirir daha yüksek devir 8500 devir iyi zaten normalde kaç devire çıkıyorki

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:20 ----------[/SI

yok düzde 8500 devit 5, vites 110 km hız normal de 8500 den sonra niye gitmiyor ben onu anlamış değilim 10500 de kesiciye giriyorken

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:20 ----------[/SI

yok düzde 8500 devit 5, vites 110 km hız normal de 8500 den sonra niye gitmiyor ben onu anlamış değilim 10500 de kesiciye giriyorken

devir çevirmeye gücü yetmiyordur yokuş aşağı o devrin üstüne çıkar

önemli olan gidip gitmemesi değil
motora zarar vermesin uzun vadede bide düşük devirle hızlı gitsin..
Başka bişey istemiyorum.. bu iki sorumun cevabını tam olarak alırsam hemen değiştireceğim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
km sıfırlama çubuğu sebebi ile sola kayık olabilir mi? :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------

yinede sağol koray abi :) bişey sorcaktım bide boya koruma attırsam olurmu motora ?
attır attır koray abin sürekli okşayarak yıkayıp sildiği için hiç ihtiyaç duymuyo boya korumaya :) koray motor görsün gözün gönlün acilsın :)

km sıfırlama çubuğu sebebi ile sola kayık olabilir mi? :) [url]http://a1202.hizliresim.com/u/w/32ucy.jpg[/url]
olabilir hepsinde öyleyse problem yok tabi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------

attır attır koray abin sürekli okşayarak yıkayıp sildiği için hiç ihtiyaç duymuyo boya korumaya :) koray motor görsün gözün gönlün acilsın :)
attırmayı düşünüyorum daha canlı görünüyor ne kadar tutar acep biliyormusunuz ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar