ne zaman gideceksin?ben mayisin sonuna dogru yola cikmayi dusunuyorum.1 ay kadar kaliriz herhaldeo yakınmış![]()
ne zaman gideceksin?ben mayisin sonuna dogru yola cikmayi dusunuyorum.1 ay kadar kaliriz herhaldeo yakınmış![]()
oo olmicak.ben haziranin sonuna dogru mutlaka donmem lazimBen ağustos gibi düşünüyorum.
tamam.insallah rastgelirde motorlarla takiliriz.evet olmiğacak gibi ama yinede belli olmaz planlar değişebilir konuşur haberleşiriz.
geçen yaz motorla bg ye gittim Derekoy den Burgaz Varna üzerinden Silistraya gittim.Tr ehliyetiyle gidebilirsin bg sigortası yaptırıyosun 55 leva,üç isim belgeside gerekiyo ilk defa geçersen soruyolar,gündüz yolculuk yaparsın bir sorun olmaz,tavsiyem bütün yolu birgünde gitmemen bi gece dinlenmen daha iyi olur yourucu oluyor.selam arkadaşlar,
bulgaristana tr plakalı motor ve tr ehliyeti ile gidilebilir mi (kırmızı pasaport var).gidilirse nasıl gidilir yol yordam nedir neler gerekir?
kısmet olursa bu yaz gidecem uğrarımBre macurlar nerdesiniz?Yok mu memleketten birileri?
Hangi ay?Ben mayisin sonunda gitmeyi dusunuyorum 1 ay kadar kalicaz insallah.kısmet olursa bu yaz gidecem uğrarım
Hangi ay?Ben mayisin sonunda gitmeyi dusunuyorum 1 ay kadar kalicaz insallah.
Tamam ben ararim bu aralar.insallah olur da beraber gideriz.aslinda biz romanyada bir aksam konaklamak istiyoruz ama.bu drakulanin kalesinin oralar cok guzelmis.biraz gezelim diyoruz.sen cok gec gidiyorsun.erken gitseydin atlardik stara zagoraya kadar gorusurfuk.yada siz gelirdiniz varnaya denize disco ya falan.fransada var bi arkadaş niste oda sık sık gidiyo bulgara ama iki ay önce motorunu çaldılar sonra naptı bilmiyom istersen vereyim numarasını ara konuş.+33643345913 +33665262539 ara konuş hem tanışırsın oda şumene gidiyo adı beyhan numarayı mustafadan aldım de.haber ver irtibata geçersen.
burdaki arkadaşlar bende auğstosun son haftası gidecem sadece stara zagorada ki festivale sadece hafta sonu için çünkü finanslar kötü bü sene.
gitmeden önce haber verirsen sevinirim ağustosta bende düşünüyorum.fransada var bi arkadaş niste oda sık sık gidiyo bulgara ama iki ay önce motorunu çaldılar sonra naptı bilmiyom istersen vereyim numarasını ara konuş.+33643345913 +33665262539 ara konuş hem tanışırsın oda şumene gidiyo adı beyhan numarayı mustafadan aldım de.haber ver irtibata geçersen.
burdaki arkadaşlar bende auğstosun son haftası gidecem sadece stara zagorada ki festivale sadece hafta sonu için çünkü finanslar kötü bü sene.
selam sınka kardes ben adapazarından sen nerdensın bende razgradlıyım ama hıc bulgara motorla gıtmedım devamlı tırla gıdıyorum onun ıcın sana soracaklarım olucak tırlada devamlı plovdıve gıdıyorumkısmet olursa bu yaz gidecem uğrarım
var var merak etme sen caalısmaktan hanımın yuzunu bıle goremıyoruz bende razgradlıyım uzun zamandan ber buralara hıc gırmdeım adım sınanBre macurlar nerdesiniz?Yok mu memleketten birileri?
ben 2 yada 3 gunde bır gıdıyorum zaten bulagara ama bu yaz da aılecek gıdıcem cunku pasaportun suresı bıtıyo bıde esımı ve cocuğumu gocmen yapmak ıstıyorum ama nasıl olacak bılmıyorum cok zor fılan oluyo dıyolar bı gıdelım de bakacazsinan kardes,bu yaz gidiyormusun memlekete?ben kismetse mayisin sonunda gidicem.toplanalim bir aksam motorcu macurlar?
nickten anlasilmiyor mu? :wiinkk:ben 2 yada 3 gunde bır gıdıyorum zaten bulagara ama bu yaz da aılecek gıdıcem cunku pasaportun suresı bıtıyo bıde esımı ve cocuğumu gocmen yapmak ıstıyorum ama nasıl olacak bılmıyorum cok zor fılan oluyo dıyolar bı gıdelım de bakacaz
---------- Post added at 23:46 ---------- Previous post was at 23:43 ----------
sen bulagarıstanın neresındensın