havya aldım, şu benim yan çantayı yapmak için. daha ilk kutunun kapağını kesip yan demire monte edeceğim delikleri açarken havya kırıldı

r:
içindeki rezistans kısmı komple dağıldı sanırım. bir de eşşek gibi fişini malzemeyi poşete koyan kadından beklersen değişim de yapamazsın

r:
yarın bi elektrikçiye gideyim bakalım tamir olur mu??
bu sabah işten gelirken öyle bi tipiye yakalandım ki; 2-3 dakikada yol karla kaplandı. zaten benim lastikler 2008-2009 üretimi olduğundan ayaklar yerde 1. viteste geldim

. bu ay param artarsa michelin lastikleri takmak zorunda hissediyorum. sürekli buz üstünde gibi gitmekten sıkıldım. arka lastik şambrelli olduğundan vuruntu yapıyor sanki.
ilk çantanın dibini monte ettim. görünüş olarak fena değil. ön demirden daha geniş olacak. aslında daha iyi; aralara girmek malatya gibi şehirlerde sağlıklı değil. şerit bilinci yok zaten. tüm şeridi kaplar giderim

.
eğer çantayı yaparsam çok güzel olacak. menteşeler, vidalar hazır. 2 asma kilit ve 4 kulp, kaporta macunu da alıp kutunun alt ve üstünü de 0layacağım. üzerine de plastik astarı ve plastik boya. toplam maliyet çok komik bi rakam olacak.
kırmızı ybr city'min yan çantaların rengini metalik gri mi yoksa motorun kırmızısından mı daha çok yakışır?