Ünal ım,proye ortaya çıkana kadar elim yanıyor,kaynaktan yüzüm yanıyor,tam tamam derken bir detayı unutmuş oluyorum sil baştan falan filan sinir gerginlik yapıyor
hah işte o resim tam o anlarımı anlatıyor,şimdi iş ortaya çıkıyorya gevşedim,eski resme döndüm,dur daha bu iş bitiminde sis lambaları var yine gelir o resim buraya
heleki çantaları yapmaya başlayayım sanırım ozaman recep ivedik bile yetmez profil resmime
Sen baya iyisin bu ara o zaman...Bu resmin tepetaklak hallerinide biliyoruz...
---------- Post added at 14:07 ---------- Previous post was at 13:59 ----------
Eğer iridyumlu buji taktıysa fiyat normal. NGK'da iridyumlu bujilerin tanesi 32.5 TL civarında. Eğer iridyumlu buji değil de standart buji ise 6.5 TL. Belki işçilik vs. de ekliyordur ustanız.
Bu arada yeri gelmişken sorayım, arkadaşlar iridyumlu buji tavsiye etti diye aldım taktım. Sizler de iridyumlu mu kullanıyorsunuz? bi faydası var mıdır? zaman içinde düşündükçe cruiser gibi düşük devirli motorlarda çok da gerek olmadığını düşünmeye başladım valla. Ne dersiniz?
Kendi adıma iridyum bujiye gerek olmadığını düşünüyorum..İridyum buji normal bujilere göre yüksek ateşleme yapar..Yani yanma odasındaki benzin hava karışımının daha şiddetli patlamasını sağlar..Yalnız bu ateşlemeyi sağlamak için normal bobinler yani bizimkiler bu ateşleme için gerekli akımı sağlamaz..hali hazırda bu bobinler performans kiti olarak piyasada zaten..Eğer öyle kullanıldığında makinede büyük ölçüde performans sağlayacaktır..Burda bizim için söyle bir kötü yanı var..Dediğin gibi bizim yüksek performansa pek ihtiyacımız yok..