- Motosikleti
- Forza250-cygnusL
eğer unutulduysam bende beni hatırlayanlarla, arayıp soranlarla yol yaparım.. anladın sen onu alper abi![]()
Çok sert oldu be..... Ağır geldi bu..........
eğer unutulduysam bende beni hatırlayanlarla, arayıp soranlarla yol yaparım.. anladın sen onu alper abi![]()
ama abi unutulmusumÇok sert oldu be..... Ağır geldi bu..........ale:
ama abi unutulmusumdemek ki hersey yan yana iken mis
( benden hic bi iz kalmamis..
merhaba arkadaşlar foruma yeni bir izmirli daha girdi.
Aramıza hoşgeldin..
coolsoul,bir müddettir MT buluşması yapılmıyor inciraltında.Bir müddet daha yapılmayacak..Buluşma olunca bu sayfa üzerinden paylaşıyoruz:cat:
Buca'dan herkeze merhaba![]()
Buca'dan herkeze merhaba![]()
Bende Buca'dayım. Vergi dairesinin orda. Herkese iyi forumlar
uzunnnnnnnnnnnn bir aradan sonra bütün gün motorumun tadilatı mı diyeyim revizyonmu diyeyim onlarla uğraştıktınan sonra yeniden merhaba bu arada işimi değitirdim manisa ALAŞEHİR'DE MEGA ZİRAİ DANIŞMANLIK firmasnı kurdum bugün kalktım hava çok güzel mz'imi toplatmak için tamircideydim motor şanzıman piston kolu karbürötör kontak anahtarı derken motorumu sıfırlattırıyorum. eğerki alaşehir yada salihli organizasyonunuz olursa kesinlikle gelicem offfff ne çok yazdım kusra kalmayın artık sitemizin alaşehir yetki bayisi oldum artık
Sayın moderatörüm inciraltı buluşmaları nezaman başlıycak mart ayında başlarmı nadir katılsakta özledik inciraltını güzelbhaçede olduğumuz için bizlere yakında oluyor iş çıkışı yetişebiliyoduk
görüşmek üzere
bende Buca'dan selamlar sunarım ve belediye binasına 2 dakika uzaklığım var, toplantılara buradan beraber gitmek süper olur aslında
bu arada belirtmek isterim yeni bir üyeyim, daha hiç bir toplantınıza gelemedim.