[İzmir - MT]

Kuşadasında Dün yine güzel bi hava vardı En kısa zamanda bekliyorum sizleri Kuşadasına tanışmaya :)

Alper abi doğru söylüyor ne zaman muhabbet açılsa seni soruyorlar özlettin kendini ya bi hafta gel görüşelim...:p

uzunnnnnnnnnnnn bir aradan sonra bütün gün motorumun tadilatı mı diyeyim revizyonmu diyeyim onlarla uğraştıktınan sonra yeniden merhaba bu arada işimi değitirdim manisa ALAŞEHİR'DE MEGA ZİRAİ DANIŞMANLIK firmasnı kurdum bugün kalktım hava çok güzel mz'imi toplatmak için tamircideydim motor şanzıman piston kolu karbürötör kontak anahtarı derken motorumu sıfırlattırıyorum. eğerki alaşehir yada salihli organizasyonunuz olursa kesinlikle gelicem offfff ne çok yazdım kusra kalmayın artık sitemizin alaşehir yetki bayisi oldum artık

HEMŞERİM İZMİRE DE BEKLERİZ BENDE ALAŞEHİRLİYİM AMA İZMİRDE YASIYORUM ALAŞEHİR DENİZLİ PAMUKKALE TURUMUZ OLACAK YAKIN ZAMANDA BELKİ ÇAYINI İÇMEK İÇİN UGRARIZ..

Moderatör (forrap)
Buca'dan herkeze merhaba :)

Aramıza hoşgeldiniz :cat:

Bende Buca'dayım. Vergi dairesinin orda. Herkese iyi forumlar

Aramıza hoşgeldin:cat:

uzunnnnnnnnnnnn bir aradan sonra bütün gün motorumun tadilatı mı diyeyim revizyonmu diyeyim onlarla uğraştıktınan sonra yeniden merhaba bu arada işimi değitirdim manisa ALAŞEHİR'DE MEGA ZİRAİ DANIŞMANLIK firmasnı kurdum bugün kalktım hava çok güzel mz'imi toplatmak için tamircideydim motor şanzıman piston kolu karbürötör kontak anahtarı derken motorumu sıfırlattırıyorum. eğerki alaşehir yada salihli organizasyonunuz olursa kesinlikle gelicem offfff ne çok yazdım kusra kalmayın artık sitemizin alaşehir yetki bayisi oldum artık

Yeni iş yeriniz hayırlı olsun,Allah bol ve helal kazanç nasip etsin..

Sayın moderatörüm inciraltı buluşmaları nezaman başlıycak mart ayında başlarmı nadir katılsakta özledik inciraltını güzelbhaçede olduğumuz için bizlere yakında oluyor iş çıkışı yetişebiliyoduk
görüşmek üzere

bende Buca'dan selamlar sunarım ve belediye binasına 2 dakika uzaklığım var, toplantılara buradan beraber gitmek süper olur aslında :D

bu arada belirtmek isterim yeni bir üyeyim, daha hiç bir toplantınıza gelemedim.

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Sayın moderatörüm inciraltı buluşmaları nezaman başlıycak mart ayında başlarmı nadir katılsakta özledik inciraltını güzelbhaçede olduğumuz için bizlere yakında oluyor iş çıkışı yetişebiliyoduk
görüşmek üzere

Merhaba,
Buluşmalar Mart sonu,Nisan başı gibi başlar büyük ihtimalle.
Yine aralarda bir buluşma vs. olabilir o tarihten önce,onunla ilgili bilgilendirmeyi de yine site üzerinden takip edebilirsiniz :cat:

bende Buca'dan selamlar sunarım ve belediye binasına 2 dakika uzaklığım var, toplantılara buradan beraber gitmek süper olur aslında :D

bu arada belirtmek isterim yeni bir üyeyim, daha hiç bir toplantınıza gelemedim.

Aramıza hoşgeldin.. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar