iiiiiiiii geceleroooo saat 1 e gelmiş iyigeceler millet.....
iiiiiiiii geceleroooo saat 1 e gelmiş iyigeceler millet.....
teşekkürler cafer beyHayırlı olsun, kazasız sürüşler
teşekkür ederim :king: o amaçla aldım az yaksın şehirde beni güzel güzel götürsün uzun vadede sorun çıkarmasın diye bundan aldık bakalım pişman olmayacak gibiyim.kardeşim aramıza hoşgeldin..çok doğru bir seçim ve yerinde sağlıklı karar vermişsin..değiştirmeyi düşünmedikten sonra seni bu dünyadan emekli edecek bir motora sahipsin...allah kaza bela vermesin tekerin düz bassın:cat:
teşekkürler cafer bey
teşekkür ederim :king: o amaçla aldım az yaksın şehirde beni güzel güzel götürsün uzun vadede sorun çıkarmasın diye bundan aldık bakalım pişman olmayacak gibiyim.
o zaman ben forumun nimetlerinden faydalanmaya başlayayım. koruma demiri almam gerekiyor benim aslana şenol bey de hatırlattı sağolsun. gözlemlediğim kadarıyla iki çeşit koruma demiri var ben bunların yana açık olanlarından mı yoksa içer doğru kapalı olanlarından mı tercih edeyim ne farkı vardır acaba :sunny:
yana doğru açık olanlan işine yarar ama içe doğru kıvrık olanlar daha güzel ama kaza anında iş yapar mı bilemem..
koray dışa doğru kıvrık olanı bi kereye mahsus test etmiş şimdi bize anlatır..
kanka eşme de ki denemeyi bize anlatsana nasıl oldu dışa doğru kıvrık olan işe yarıyor mu?
sana bundan lazı eski tip yani..
url=http://bit.ly/c25MCx]http://b1202.hizliresim.com/u/9/2kb4c.jpg[/url]
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakem
günaydın fatihim..sağol iyiyiz..hava karlı sen nasılsın![]()
bende iyiyim abi burasıda yağmurlu sizin yazdıklarınızı okuyordum geriye dönük![]()
günaydın millet herkez kendi motorunu övüyor ama heriki demirinde + ları var - leri var yana açık koruma demiri motorun kapalıdan daha az yerle temasını sağlayıp birinci derecede gidonuda koruya bilir ama yandan gelecek darbelerde motoru koruma görevi olabileceğini zannetmiyorum ben motoru yan yatırıp sürüklendiğinde yan koruma demiri görevini lağiyle yaptı bacağımda herhangi bir sıkışma olmadı ama benim yan çantada olduğu için motoru bıraktım gitti arabaya vurdu ama yan çantada olmasa idi yinede ayağımın sıkışacağını sanmıyorum koruma demiri geriye döğru dönük olduğu için ama açığında şu avantajı var üzerine istediğin kadar sis farı dize bilirsin :queen:
deneme yapıyorumYAMAHA YBR 125 ESD '11
deneme yapıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------
bu alttakı koyu yazıyı nasıl çıkarıyorsunuz ben beceremedim
çok gerilerde göstergeyi paylaşmıştım ama aramayım atayım yine http://img214.imageshack.us/img214/5745/20110924195147.jpghttp://img214.imageshack.us/img214/5745/20110924195147.jpg
abicim bu göstergeler senin motorunamı ait ? varmı istanbulda bu uygulamayı yapan bi yer biliyormusun?
şimdi diğeri daha şık duruyor ama işlevsel olarak ne farkı vardır bu aletin görevi tam olarak nedir onu da bilmiyorum ki. kazada motorun ayağı ezmesini de mi engelliyor bu alet yoksa sadece motoru korumak amaçlı mı? o testle ilgili rapor var mı acaba? forumda bana denk gelmedi varsa araştırıp bulmaya uğraşayım.
bak 2 gün önce 20-30 metre sürüklenmeme rağmen motorda tek çizik yok. çünkü geniş koruma demiri taktırdım. yerinde olsam hemen takardım.
hatta keşke şu cub motosikletlerin arka çanta demiriyle yolcu ayaklığı arasına takılan koruma demirleri de var, 35 liraya hazır halde satılıyor ondan alıp taksaydım arka çantayı da kırmamış olurdum diyorum. bugün gidip taktırayım.
4-5 tane 20 kglık deterjan bidonları var. onlardan yan çanta yapacaktım; bir tanesini feda edip çantanı alt tarafıyla çantayı ballyle birbirine yapıştıracağım.
ZCden müzik sistemini de söküyorum bu akşam. yarın da ilk işim xenonları, sisleri ve müzik sistemini ybrye takmak. bir de Koray gibi camla gösterge arasına anfiyi, sislerin anahtarını ve 5volt veren usb kablosunu da koyabileceğim bi panel yaptırmak. sabit 5 volt veren hangi devre elemanıydı ya? 7806 mıydı?
evet bana ait yapmamın sebebide scooterimde ki lambalar soketlerini sertleştirip bozulmalarına sebebiyet vermişti bende YBR yi alır almaz ilk iş lambaları söktümve şerit let döşetim hem daha güzel oldu hemde her yeri eşit aydınlanıyor korayım bu yazı yazdığın satırın en altında şu yazıyo " YAMAHA YBR 125 ESD '11 "koyu renk bunu nasıl yazıyorsunuz ben bulamadım diyorumabicim bu göstergeler senin motorunamı ait ? varmı istanbulda bu uygulamayı yapan bi yer biliyormusun?