Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

kanka evde yanlızım çocuklar yok çayı demledim sobayı yaktım kapri yi de çektim altıma tek başıma takılıyorum

iyi bakalım birlikte takılalım kanka..ebubekir geldi slm verdi sonrada kayboldu.. dedik yeni motorunun resimlerini yolla .. sonra elveda :cherry:

F54

inşallah.. bekir kötü motor almaz zaten..
ahmet abide comet arıyor..motoru değiştirecek.. senle ben kaldık :cherry:
kanka benim için cc önemli değil sorun çıkarmasın şimdilik fazla benzin yakmasın uzun lafın kısası sorunsuz masrafsız motor benim işimi görür bende gs 500 er5 falan düşünüyorum ama 2 kat benzin ağır masraflar yüzünden binememek var o yüzden ybr benim için ideal değiştirmek gibi düşüncem bazen oluyor ama oda yeni kasa ile sonra hiç gerek olmadığını anlıyorum sonuçta benim motor taş gibi gözüme takılan eksi yönleride düzeltmek istersem depo ve egsoza bi cila çekerim olay biter ama amortisör yaylarını da boyatmam gerek sanki üst tarafları hafif pas yapmış büyütülecek sorunlar yok..
olmadı dağıtırım 3 günde bi temiz boya çektiririm 100 tl ye sıfırdan daha temiz olur mekanikte sorun yok gerisi önemli değil benim için....

kanka benim için cc önemli değil sorun çıkarmasın şimdilik fazla benzin yakmasın uzun lafın kısası sorunsuz masrafsız motor benim işimi görür bende gs 500 er5 falan düşünüyorum ama 2 kat benzin ağır masraflar yüzünden binememek var o yüzden ybr benim için ideal değiştirmek gibi düşüncem bazen oluyor ama oda yeni kasa ile sonra hiç gerek olmadığını anlıyorum sonuçta benim motor taş gibi gözüme takılan eksi yönleride düzeltmek istersem depo ve egsoza bi cila çekerim olay biter ama amortisör yaylarını da boyatmam gerek sanki üst tarafları hafif pas yapmış büyütülecek sorunlar yok..
olmadı dağıtırım 3 günde bi temiz boya çektiririm 100 tl ye sıfırdan daha temiz olur mekanikte sorun yok gerisi önemli değil benim için....

aynen kanka... bende uzun yıllar bu motoru kullanmayı düşünüyorum.. umduğumdan daha sağlam çıktı namıssız.. :cherry:

F54

böyle kırmızı bi motorum olsun istedim baksana adam nasıl toparlamış rengi 10 numara olmuş

koruma demiriyle ilgili cevaplar için teşekkür ederim yana açık duranından alacaz artık :). cevaplar faydalı oldu karar vermeme http://www.yildizticaret.com/pro/2178/61/YBR-125-KORUMA-DEMIRI-KALIN 45 liraymış ne yol yapılır 45 liraya aslında:queen: ama koruma demiri şart.

ilk linkte birşey dikkatinizi çektimi :queen: açık motor koruma demirine CBF koruma demiri kapalıya YBR koruma demiri diyo kıh kıh kıh ... yıldız ticaret benim motoru aldığım yer .

ybr 125 için de ayrıca koymuşlar ilan açık koruma demirine. cbf için olan 45 lira ybr için olan 44.99 lira ::cherry: 1 kuruş kardayız :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
koruma demiriyle ilgili cevaplar için teşekkür ederim yana açık duranından alacaz artık :). cevaplar faydalı oldu karar vermeme http://www.yildizticaret.com/pro/2178/61/YBR-125-KORUMA-DEMIRI-KALIN 45 liraymış ne yol yapılır 45 liraya aslında:queen: ama koruma demiri şart.

ybr 125 için de ayrıca koymuşlar ilan açık koruma demirine. cbf için olan 45 lira ybr için olan 44.99 lira ::cherry: 1 kuruş kardayız :mrgreen:

dostum sahibinden e bak eski tip koruma demirleri maximum 35 liraya kadar var hatta 25e bile satana denk geldim geçen gün öylesine bakarken

kappa 21 LT yan çanta bakıyorum.. Çanakkaleye gezi yapacağım.. çadır bakınıyorum.. çantaya 280 lira diyor.. :salut:

---------- Post added at 15:58 ---------- Previous post was at 15:56 ----------

bizim motorlara depo üstü çanta olur mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar