7805 5 volt verir 7806 6 volt verir eğer eksi voltaj almak istersen 7905 kullanacaksın kafan karıştı dimi .bak sana bir tiyo daha vereyim 7805 i alıyorsun çıkış ayağına yani yazılı yüzü sana baktığında sağdaki ayak ikitane seri 1n4007 bağlarsan çıkışta 3.6 volt alırsın buda power led yakmaya yeter 1n4007 ler gerilim hattına seri bağlandığında 0,7 volt düşme sağlarlarbak 2 gün önce 20-30 metre sürüklenmeme rağmen motorda tek çizik yok. çünkü geniş koruma demiri taktırdım. yerinde olsam hemen takardım.
hatta keşke şu cub motosikletlerin arka çanta demiriyle yolcu ayaklığı arasına takılan koruma demirleri de var, 35 liraya hazır halde satılıyor ondan alıp taksaydım arka çantayı da kırmamış olurdum diyorum. bugün gidip taktırayım.
4-5 tane 20 kglık deterjan bidonları var. onlardan yan çanta yapacaktım; bir tanesini feda edip çantanı alt tarafıyla çantayı ballyle birbirine yapıştıracağım.
ZCden müzik sistemini de söküyorum bu akşam. yarın da ilk işim xenonları, sisleri ve müzik sistemini ybrye takmak. bir de Koray gibi camla gösterge arasına anfiyi, sislerin anahtarını ve 5volt veren usb kablosunu da koyabileceğim bi panel yaptırmak. sabit 5 volt veren hangi devre elemanıydı ya? 7806 mıydı?
maxi97, arkaya takılan koruma demirinin fotosu var mı ? merak ettim çok faydalı olabilir
iyi bakalım ne buldun ..
---------- Post added at 10:59 ---------- Previous post was at 09:52 ----------
güzelim ybr topiği yine dibe vurdu.. motorlarınızı atın çöpe :farao:![]()
2 modeli var korayim biri yüksek biri alçak buyur 2sıde burada bunlara istersen şenol abi gibi yan çanta demiri de bağlayabiliyorsun www.yildizticaret.com/pro/2442/119/YBR-125-ARKA-CANTA-DEMIRI-2010-2012
www.motorkorumademirleri.com/wgc_media/photos/ybrarkabagym.jpg
2 modeli var korayim biri yüksek biri alçak buyur 2sıde burada bunlara istersen şenol abi gibi yan çanta demiri de bağlayabiliyorsun www.yildizticaret.com/pro/2442/119/YBR-125-ARKA-CANTA-DEMIRI-2010-2012
ilk linkte birşey dikkatinizi çektimi :queen: açık motor koruma demirine CBF koruma demiri kapalıya YBR koruma demiri diyo kıh kıh kıh ... yıldız ticaret benim motoru aldığım yer .2 modeli var korayim biri yüksek biri alçak buyur 2sıde burada bunlara istersen şenol abi gibi yan çanta demiri de bağlayabiliyorsun www.yildizticaret.com/pro/2442/119/YBR-125-ARKA-CANTA-DEMIRI-2010-2012
arkadaşın dediği demir basamak o bu .. karasu-metal.com/images/KR0031B.jpgdumuşcum , bunlarda yan çanta demiri yok galiba..ben mi göremedim yoksa
heee..çantayı alınca vidalama yerleri mevcut.. çanta alınca zaten demiride oluyo
dumuşcum , bunlarda yan çanta demiri yok galiba..ben mi göremedim yoksa
heee..çantayı alınca vidalama yerleri mevcut.. çanta alınca zaten demiride oluyo
selamunaleykum...
herkese iyi günler...
korayım kankam yine ne peşindesin:queen:
yanlız yıldız ticaretin fiyatları yüksektir biraz araştırın bence ben yan çanta demirini kendim yaptım ve bana maliyeti 13tlarkadaşın dediği demir basamak o bu .. karasu-metal.com/images/KR0031B.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:39 ----------
çantayı alınca demiri olmuyo bu settekı yan çanta demirlerinden de alman lazım www.yildizticaret.com/pro/1655/61/YBR-125-YAN-CANTA-DEMIRI-TK
arkadaşın dediği demir basamak o bu .. karasu-metal.com/images/KR0031B.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:39 ----------
çantayı alınca demiri olmuyo bu settekı yan çanta demirlerinden de alman lazım www.yildizticaret.com/pro/1655/61/YBR-125-YAN-CANTA-DEMIRI-TK
aleykum selam bekir hoş geldin hayırlı olsunselamunaleykum...
herkese iyi günler...
korayım kankam yine ne peşindesin:queen:
ben bi need for speed world yapam gelem para lazım yeni araba alacağım
: ) korayim şenol abimiz var neden korkuyorsun beyaw : ) 13 tl ye halletmiş..tamam durmuşum...
ben böyle iyiyim
çok para beyawl:
beyler hayırlı günler..