İki tekaüt genç karlar altında Bozdağda ( Kabataşlı Motokurt ) 16 /01/2012

maşşallahhh abilerime... ..... :cat: :wiinkk: süpersiniz..

birer 200 cc civarı cross alsanız pek rahat edeceksinizz.. ...

Memnuniyetle , İnşallah ..:cat: Not: Avatarına bir foto ve ikamet ettiğin şehir, eğer sakıncası yoksa isminide yazarsan zannedersem daha iyi olur ( benimki gibi ) yorumun için teşekkürler , herşey gönlünce olsun. hoşçakal..
:)) Süpersiniz aranızda olmaktan onur duyarım

Motokurt Şubat sonu,mart başı gibi,Gökovaya bir gece kalmalı performans sürüşüne ne dersin:cat:

Canı gönülden tebrik ediyorum siz büyüklerimi.Benimde bu tarz gezilerim vardı(ocak 2011 de spil ve mart a karagöl) şimdilik ara verdim diyelim.Aşırı soğuk dışında çok zevklidir.Sevgi ve saygılarımla.

pompei yorumların için çok teşekkür ederim CBR 250R ile trabzondan izmire dönüş (1850 km) motokurtun deklanşöründen başlığı altında yayınladığım diğer geziyede bak istersen (Not: avatarını bizimki gibi resim ve gerekli bilgilerle doldurursan iyi olur ) hoşçakal

Canı gönülden tebrik ediyorum siz büyüklerimi.Benimde bu tarz gezilerim vardı(ocak 2011 de spil ve mart a karagöl) şimdilik ara verdim diyelim.Aşırı soğuk dışında çok zevklidir.Sevgi ve saygılarımla.

abi helal olsun mükemmel bi gezi ben ödemişteyim dibimde iken hiç kışın motorla gitmedim. he gerçi yanıma yoldaş olsa giderdim muhakkak o yrı konu :D

Süper süper :) Bir kara bakiyorum bir de lastiklerinize :) göl dışında yolda buzlanma varmıydı ? Bozdağ kışın ayrı bi güzel oluyor.

Kabataşlı ,Ege yeli hazır olun kar düşer düşmez bir bozdağ yapalım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar