- Motosikleti
- Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
angara da kızak köpeği bulamazsanız benim köpekciği alabilirsiniz....şimdi daha da büyümüştür...
5 çeker hatta 25 çeker
:joker:
[url]http://img46.imageshack.us/img46/1314/kartalmotor.jpg[/URL]
:queen::queen:
[url]http://img819.imageshack.us/img819/5357/fotoraf0138p.jpg[/URL]
kıbrıslı arkadaşım işin gücün yokmu senin?? anladık köpeğin var kamyonun var kaskın var montun var güneşin var sıcaklığın denizin plajın var ama ne yok biliyomusun??MOTORUN yok işte![]()
Tam boğuşmalık :mrgreen:
kesinlikle öyle şeyler olmaz hacım.... yazık hayvanlara...![]()
onlar istanbulun neresinde acaba? şuan baya bi kar var otarafta haberlede bangır bangır bağırıyorlar amaDemin İstanbul Topiğine baktım da, hava güzel madem biraz motor kullansak falan demişlerSonra pencereden dışarıya baktım, Ankarada kar motoru olsa bir ihtimal :queen:
onlar istanbulun neresinde acaba? şuan baya bi kar var otarafta haberlede bangır bangır bağırıyorlar ama![]()
Senin köpekle boğuşsak asıl bana yazık olurdu muhtemelen :queen: Şaka bir yana çok severim köpekleri, olsa da sevsem :cherry:
Mukavemeth (Hakan)' in işleri çok yoğun olduğu için muhtemelen gelemeyecek, son olarak liste aşağıdaki gibidir;
03.02.2012 cuma günü akşam buluşması
1.Kenan&Serap
2.Yunus
3.Erhan
4.Taşkın
5.hüseyin-selma
6.Koray
7. Mehmet-Oya Evin çifti =)
8. Özgür
9. Hakan Coşkun
10. Bahadır
11. Emre + 1
12. ...
Kapıdan içeri girince sağ taraftaki uzun masada olacağız.olmadı en genç ve karizmatik delikanlıların olduğu masaya oturHocam belki biraz gereksiz bir soru olacak ama aklýma geldi, forumdaki birçok kiþi zaten yakýn arkadaþ sanýrým ama ben kimseyi tanýmýyorum :silent: mekan kalabalýk olursa ben sizi nasýl tanýycam :queen: motorcu tayfasý ses ver mi diyim, elimde kasklamý geleyim napim :flower:
Kapıdan içeri girince sağ taraftaki uzun masada olacağız.olmadı en genç ve karizmatik delikanlıların olduğu masaya otur![]()
( bir tek = ince belli bardakta çay , duble = su bardağında çay))))
Sevgiler