[Ankara - MT]

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Üşümek değil de hava biraz daha soğursa motoru satıp kızak köpeği alacağım 4 tane :queen: :flower:

angara da kızak köpeği bulamazsanız benim köpekciği alabilirsiniz....şimdi daha da büyümüştür...
5 çeker hatta 25 çeker :p
:joker:

:queen::queen:

kıbrıslı arkadaşım işin gücün yokmu senin?? anladık köpeğin var kamyonun var kaskın var montun var güneşin var sıcaklığın denizin plajın var ama ne yok biliyomusun??MOTORUN yok işte :)

Bu arada arkadaşlar Sabah Mehmet ile karşılaştım, bir aksilik olmazsa cuma günü eşi ile bize katılacaklar. Son duruma göre güncel isimler aşağıdadır,

03.02.2012 cuma günü akşam buluşması

1.Kenan&Serap
2.Yunus
3.Erhan
4.Mukavemeth (Hakan)
5.Taşkın
6.hüseyin-selma
7.Koray
8. Mehmet-Oya Evin çifti =)
9. Özgür
10. Hakan Coşkun
11. ...
12. ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir aksilik olmazsa gelmeyi, tanışmayı isterim..
net birşey söyleyemiyorum şimdilik ne yazıkki ama perşembe günü kesin bir haber veririm sakıncası yoksa..

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
kıbrıslı arkadaşım işin gücün yokmu senin?? anladık köpeğin var kamyonun var kaskın var montun var güneşin var sıcaklığın denizin plajın var ama ne yok biliyomusun??MOTORUN yok işte :)

2 ayaklı motorum var, yetmez mi...:queen::queen:
oda olacak inşallah...bekle gör hacı hocam...
şuna bak çoluğun çocuğun maskarası oldum... paramla rezil oluyorum :p:queen:

Kenan Kardeşim, saygılar... :bounce:

1.Kenan&Serap
2.Yunus
3.Erhan
4.Mukavemeth (Hakan)
5.Taşkın
6.hüseyin-selma
7.Koray
8. Mehmet-Oya Evin çifti =)
9. Özgür
10. Hakan Coşkun
11. Bahadır
12. Emre + 1
13. ...

Mukavemeth (Hakan)' in işleri çok yoğun olduğu için muhtemelen gelemeyecek, son olarak liste aşağıdaki gibidir;

1.Kenan&Serap
2.Yunus
3.Erhan
4.Taşkın
5.hüseyin-selma
6.Koray
7. Mehmet-Oya Evin çifti =)
8. Özgür
9. Hakan Coşkun
10. Bahadır
11. Emre + 1
12. ...

Demin İstanbul Topiğine baktım da, hava güzel madem biraz motor kullansak falan demişler :) Sonra pencereden dışarıya baktım, Ankarada kar motoru olsa bir ihtimal :queen:

Demin İstanbul Topiğine baktım da, hava güzel madem biraz motor kullansak falan demişler :) Sonra pencereden dışarıya baktım, Ankarada kar motoru olsa bir ihtimal :queen:
onlar istanbulun neresinde acaba? şuan baya bi kar var otarafta haberlede bangır bangır bağırıyorlar ama :)

onlar istanbulun neresinde acaba? şuan baya bi kar var otarafta haberlede bangır bangır bağırıyorlar ama :)

Bende anlamadım hocam, düşmana nispet mi yapıyorlar nedir :mrgreen: En azından karlar erise yarım saatliğine olsun çıkartıcam motoru ama yürümek bile bir mesele iken yemiyor, kuryeleri hayretle izliyorum :queen:

Arkadaşlar biraz önce rakıname ye uğradım rezervasyon işini hallettim.sigara içilebilen ısıtmalı bahçede canlı fasıl müziği eşliğinde 20cl.rakı,levrek yada çipura 1 adet meze ekstra ikram olarak salata meyve tabağı kişi başı 40 lira olarak konuştuk.ayrıca o akşam gelmek isteyen arkadaşlar için rezervasyon yaptırmasına gerek yoktur.

Mukavemeth (Hakan)' in işleri çok yoğun olduğu için muhtemelen gelemeyecek, son olarak liste aşağıdaki gibidir;

1.Kenan&Serap
2.Yunus
3.Erhan
4.Taşkın
5.hüseyin-selma
6.Koray
7. Mehmet-Oya Evin çifti =)
8. Özgür
9. Hakan Coşkun
10. Bahadır
11. Emre + 1
12. ...

Hocam belki biraz gereksiz bir soru olacak ama aklıma geldi, forumdaki birçok kişi zaten yakın arkadaş sanırım ama ben kimseyi tanımıyorum :silent: mekan kalabalık olursa ben sizi nasıl tanıycam :queen: motorcu tayfası ses ver mi diyim, elimde kasklamı geleyim napim :flower:

Hocam belki biraz gereksiz bir soru olacak ama aklýma geldi, forumdaki birçok kiþi zaten yakýn arkadaþ sanýrým ama ben kimseyi tanýmýyorum :silent: mekan kalabalýk olursa ben sizi nasýl tanýycam :queen: motorcu tayfasý ses ver mi diyim, elimde kasklamý geleyim napim :flower:
Kapıdan içeri girince sağ taraftaki uzun masada olacağız.olmadı en genç ve karizmatik delikanlıların olduğu masaya otur :)

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Sevgili Kardeşlerim,

Maalesef Antalyadayım ve çok istediğim halde buluşmaya gelemeyeceğim. Benim yerimede bir tek atıverin ( bir tek = ince belli bardakta çay , duble = su bardağında çay :)))))

Sevgiler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar