- Konu Yazar
çok güzel yapıyorusunuz işinizie tabi severek yapınca ortaya böyle şeyler çıkıyor. tekrardan ellerinizden öpüyorum
yakın takibiniçin teşekkürler
çok güzel yapıyorusunuz işinizie tabi severek yapınca ortaya böyle şeyler çıkıyor. tekrardan ellerinizden öpüyorum
Elinize sağlık. Bakarken büyük zevk alıyor insan resimlere.
Benim nacizane görüşüm motoguzzide bulunan ön camın iptali belki daha değişik bi gidon takılması
safkan cafe race gibi duruyor.
Beyaz yanaklı lastik goldwinge yakışır bence nasıl olsa motorun kendisi artık retro
Kolay gelsin.
Ellerine sağlık, Orhangazi'ye ziyaretinize gelip canavarı görürüz inşallah birgün![]()
forumda ilk hemşerimi görmüş oldumbende orhangazinin siteler tarafında otururdum
motor harika işlemlerde bayagi ayrintili eminim istediğin gibi bir sonu cıkacaktır ayrıca goldwinge beyaz yanak iyi gider
![]()
beyaz yanak, bildiğim kadarıyla sadece tube type lastiğe uygulanıyor. oysa ki tubeless'in güvenliği ve yol tutuşu beyaz yanağı unutturur, yani ben olsam yanak yaptırmam. çünkü bir çivide 100le giderken foss diye inen bi lastik, 400 kglik bir motorun (özellikle restorasyonuna el emeği harcanmış bi goldwing) çarkına çomak sokar![]()
Moto Guzzi de gozum kaldi resmen ahh oyle bir motor olsa ne cafe racer yaparim ondan![]()
benimde aklımdan bu geçti konuyu hayranlıkla incelerken..sizleri gördükçe yazın bir ustanı yanında çırak olarak takılmayı düşünüp işleri öğrendikten sonra sizin gibi restorasyona girişmeyi düşünüyorum. Allah kolaylık versin elinize sağlık.