plan değişti perşembe den itibaren izinliyim bir hafta önümüzdeki hafta perşembe başlayıp daha sonraki hafta izinliyim gelicem gemliğe 
plan değişti perşembe den itibaren izinliyim bir hafta önümüzdeki hafta perşembe başlayıp daha sonraki hafta izinliyim gelicem gemliğe![]()
Eyvallah teşekkürler Gökhan sağolasın.Benim sağ kaval kemiğinde sürtme izi var sağ omuz kol ağrıyo kolumu kaldırırken zorlanıyorum başkada pek bir şey yok çok şükür. Gemlikte oldu kaza. İşlek bir caddeden daha az işlek bir caddeye döndüm tam 1. vitesten 2. vitese atıyordum hızımda yoktu pek sağda park halinde olan kamyonet birden yola atladı. Fren falan sıktım ama çok kısa mesafeydi yerler ıslak kaydı zaten ilk ön teker le benim sağ sinyal ve denge topuzu beraber çarptı çarpmanın etkisiyle sola attı kendini bende kendimi geriye doğru attım motor soldaki 2 sinyalde gitti kalktım moral 0 o motoru öyle görünce neyse sonra tutanak falan tuttuk götürdüm servise bıraktım motoru bakalım exper ne dicek nolcak bekliyoruz. . .Mehmet geçmiş olsun sende birşey var mı? Motor servise girer çıkar eskisinden iyi olur sana bişey olmasın dostum nasıl oldu anlatmak istermisin?
Teşekkürler Allah Razı olsun...Mehmet gecmis olsun allah korumus
Merhabalar. Yeni kullaniciyim, Regal Raptor 250E9 ile aranizdayim, gorusmek uzere
Geçmiş olsun fazla hasar almadan atlatmışşın. Trafikte diken üstünde gider olduk böyle dengesizler yüzünden.Eyvallah teşekkürler Gökhan sağolasın.Benim sağ kaval kemiğinde sürtme izi var sağ omuz kol ağrıyo kolumu kaldırırken zorlanıyorum başkada pek bir şey yok çok şükür. Gemlikte oldu kaza. İşlek bir caddeden daha az işlek bir caddeye döndüm tam 1. vitesten 2. vitese atıyordum hızımda yoktu pek sağda park halinde olan kamyonet birden yola atladı. Fren falan sıktım ama çok kısa mesafeydi yerler ıslak kaydı zaten ilk ön teker le benim sağ sinyal ve denge topuzu beraber çarptı çarpmanın etkisiyle sola attı kendini bende kendimi geriye doğru attım motor soldaki 2 sinyalde gitti kalktım moral 0 o motoru öyle görünce neyse sonra tutanak falan tuttuk götürdüm servise bıraktım motoru bakalım exper ne dicek nolcak bekliyoruz. . .![]()
Geçmiş olsun fazla hasar almadan atlatmışşın. Trafikte diken üstünde gider olduk böyle dengesizler yüzünden.
Çok güzel yerlere benziyor. Baharı bekliyoruz. Şuan kemalpaşadayım bir karış kar var. Donuyoruz.merhaba Bursa MT , şöyle günübirlik gidilecek yerlere bakıyorumda enfes biryergördüm,sizde bir inceleyin bence gezi rotalarımıza dahil edilebilecek bir mekan.
http://www.scooturk.net/showthread.php?t=8974
http://www.gebzemoto.com/Rapor/137/