Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Vallaha ben ilgili olduğum her konuya kimsenin yükleyemediği kadar Fotoğraf yüklüyorum :)
Elimdekiler bunlar işte napalım :p

dsc01500.jpg

dsc01526f.jpg

dsc01659y.jpg

dsc01672k.jpg

dsc01675rp.jpg

dsc05929s.jpg

dsc05920.jpg

dsc01865j.jpg

dsc01866g.jpg

hyom.jpg

dsc01658q.jpg

dsc01683l.jpg

dsc01665f.jpg

dsc01670k.jpg

dsc01681j.jpg

dsc01660m.jpg

dsc01679p.jpg

dsc00968.jpg

dsc00944b.jpg

Biz yokken doğan abimiz vardı buralar da :cat:.
Al doğan abi hasret gider biraz.
Ben hayal ediyorum sen gercekleştiriyosun valla cbr 125 in cin malı versyonu yuan, gt 250 r, r1, valla zevklerimiz aynı, araya ufak tefek farklı motorlar girsede. :cat:
Yanlız r1 in sendeki kasasının bordosu lazım bana :) .

Son düzenleme:
havalar düzelse motoruma atlayıp sırıtan yüzüm ile yeniden dolaşmaya başlasam bitsin artık bu hasret çok özledim motorumu çok :(

almak var 600cc, yada belki yeni kasa hyo, yada bütün parayı yemek var :))))
Heran herşey olabilir 2012 son diyo kağıtı biten mayalılar :p

Son düzenleme:
@ Sağol Osman'cığım :)
Zamanında hiç çıkmazdık buralardan :) Hyosungun her zaman ayrı bir yeri var gönlümde...

@Felon ;
Kardeşim 1ooo CC kullandıktan sonra Bir kardeş tavsiyesi sunayım sana .
Deneyimini pek bilmiyorum Yalnız Eğer 1000cc Zaptedebilecek konumdaysan, kesinlikle 600cc yi gereksiz buluyorum.
Yakıt masrafı aynı, hatta bazan daha düşük. Bakım masrafları hemen hemen aynı. Hız ve tork olarak daha tatminkar ...
Fiyat olarak da neredeyse aynı iki model de...
Peki o halde, neden 600CC isteniyor pek çözemedim doğrusu :)

@ Sağol Osman'cığım :)
Zamanında hiç çıkmazdık buralardan :) Hyosungun her zaman ayrı bir yeri var gönlümde...

@Felon ;
Kardeşim 1ooo CC kullandıktan sonra Bir kardeş tavsiyesi sunayım sana .
Deneyimini pek bilmiyorum Yalnız Eğer 1000cc Zaptedebilecek konumdaysan, kesinlikle 600cc yi gereksiz buluyorum.
Yakıt masrafı aynı, hatta bazan daha düşük. Bakım masrafları hemen hemen aynı. Hız ve tork olarak daha tatminkar ...
Fiyat olarak da neredeyse aynı iki model de...
Peki o halde, neden 600CC isteniyor pek çözemedim doğrusu :)
saol abi,bende öyle düşünüyorum aslında ama işte 1000liğinde en büyük derdi en ufak trafikte hararet yapması :)
Sucuk gibi pişiriyor valla aşağıları :D arkadaşta 250den 1000e geçti herşey güzel tek sıkıntı hararet diyo :D

600 Lüğü de küçümseme kardeşim :) Hararet Konusunda... Birbirlerine yakın motorlar... Ben kullandğım için rahat yorum yapabiliyorum. ben pek bi hararet farkı göremedim aslında... Yalnız yine de tercih meselesi tabi :p

Motorum bugün kargoya verilmiş inşallah pazartesi motoruma kavuşacağımmm....
Motoruma xenon alacağımda kısa ve uzun ampulün tipi nedir acaba....

Motorum bugün kargoya verilmiş inşallah pazartesi motoruma kavuşacağımmm....
Motoruma xenon alacağımda kısa ve uzun ampulün tipi nedir acaba....

Uzunlar H1 Kısalar H3
Sadece kısaları değiştirirsen yeterli bence.Çünkü xenonda sellektör sıkıntı oluyo hemen yanmıyor.uzunlar normal kalırsa sellektörü kullanabilirsin

Uzunlar H1 Kısalar H3
Sadece kısaları değiştirirsen yeterli bence.Çünkü xenonda sellektör sıkıntı oluyo hemen yanmıyor.uzunlar normal kalırsa sellektörü kullanabilirsin

teşekkürle
felonn... Motorsiklete yeni başladım herşeyi soruyorum yardımlarınız için tşk....
kısaları xenon yapıp parklarıda beyaz yaparsam ssıkıntı yok o zaman .
Park ampulüde arabalardaki park ampulleri ile aynı sanırım....

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------

bu arada tankpadimi ve depo kapağı siparişi verdim zevkime göre tasarladımm.....

Uploaded with ImageShack.us

önce herkeze slm... bende yamaha var virago.. onu geniş tekerli custom yapmak istiyorum... acaba nasıl olur ...? randıman alırmıyım....? ne olur ne biter...? bana kaça patlar...? kendim yaparsam bana kaça patlar...* ? yapabilirmiyim...? yardım cı olursanız sevinirim şimdiden saolun.... saygılar...

önce herkeze slm... bende yamaha var virago.. onu geniş tekerli custom yapmak istiyorum... acaba nasıl olur ...? randıman alırmıyım....? ne olur ne biter...? bana kaça patlar...? kendim yaparsam bana kaça patlar...* ? yapabilirmiyim...? yardım cı olursanız sevinirim şimdiden saolun.... saygılar...
içimden bir ses yanlış yerdesin diyor
s3.gif

evet beyler bugünden itibaren motora 1*2 ay ara veriyorum.. ağır bir bakıma sokuyorum motoru ,ortalama 1500 2000 TL'yi gözden çıkardım.. arka amortisör, ön sol amortisör keçe değişimi, zincir,komple debriyaj seti, ön lastik,ön jant kenarlarında eziklikler var onları düzelttirmem lazım, gidon ve tekerlek bilyalarıda ne olur olmaz değiştirmeyi düşünüyorum. çift egzost yapacağım (ducati SF style)ayrıca bu egzostları kumlama yöntemi ile üzerinde ki nikelajı söktürüp mat siyah renge boyatıp üzerlerine yamaha xt660 egzost koruması takacağım.. arka silindir de muhtemelen keçelerle ilgili sorun var yağ yakıyor.en son işlem olarak ta boyaya vereceğim. mat siyah mı olsun orjinal renginde mi kalsın hala kararsızım ama diğer kaliperler,ayaklıklar ve depo kapağı gibi yerleri de statik boya ile güzel bir kırmızı yaptırmayı düşünüyorum.ve bugün motor hissettimi ne yaptı anlamadım ama şu deli hava da eve dönerken bir ara ibrede 299 KM/HZ gördüm , evet evet gördüm yalanım varsa tekerim patlasın. neden böyle oldu anlamadım soğuk ve şiddetli rüzgarı fazla mı içine çekti ne yaptı..

299 km nedir yaa senin gösterge bozulmuş bence değiştirecekler arasına göstergeyide ekle :)

299 vuvv bi an mutlu olmusundur o hızda gidiyorum diye :p :cherry: ya da gösterge bozuldu diye bi korku sarmıştır :)

evet beyler bugünden itibaren motora 1*2 ay ara veriyorum.. ağır bir bakıma sokuyorum motoru ,ortalama 1500 2000 TL'yi gözden çıkardım.. arka amortisör, ön sol amortisör keçe değişimi, zincir,komple debriyaj seti, ön lastik,ön jant kenarlarında eziklikler var onları düzelttirmem lazım, gidon ve tekerlek bilyalarıda ne olur olmaz değiştirmeyi düşünüyorum. çift egzost yapacağım (ducati SF style)ayrıca bu egzostları kumlama yöntemi ile üzerinde ki nikelajı söktürüp mat siyah renge boyatıp üzerlerine yamaha xt660 egzost koruması takacağım.. arka silindir de muhtemelen keçelerle ilgili sorun var yağ yakıyor.en son işlem olarak ta boyaya vereceğim. mat siyah mı olsun orjinal renginde mi kalsın hala kararsızım ama diğer kaliperler,ayaklıklar ve depo kapağı gibi yerleri de statik boya ile güzel bir kırmızı yaptırmayı düşünüyorum.ve bugün motor hissettimi ne yaptı anlamadım ama şu deli hava da eve dönerken bir ara ibrede 299 KM/HZ gördüm , evet evet gördüm yalanım varsa tekerim patlasın. neden böyle oldu anlamadım soğuk ve şiddetli rüzgarı fazla mı içine çekti ne yaptı..
ahaha demekki 50binden sonra açılıyomuş hyolar senin motür tam altın çağını yaşıyor daha ne istiyosun :queen: 299kilit video çekmeyi unutma :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar