bu yaz satmassam motoru resim patlaması yaşayacak topicVallaha ben ilgili olduğum her konuya kimsenin yükleyemediği kadar Fotoğraf yüklüyorum
Elimdekiler bunlar işte napalım![]()
ne satması lan duymıyım bi daha yaza bir sürü fotocuklarımız olcak beraber satmak yok no satmakbu yaz satmassam motoru resim patlaması yaşayacak topic![]()
600cc peri masalı eledim yeni kasa olabilir desteklerimalmak var 600cc, yada belki yeni kasa hyo, yada bütün parayı yemek var)))
saol abi,bende öyle düşünüyorum aslında ama işte 1000liğinde en büyük derdi en ufak trafikte hararet yapması@ Sağol Osman'cığım
Zamanında hiç çıkmazdık buralardanHyosungun her zaman ayrı bir yeri var gönlümde...
@Felon ;
Kardeşim 1ooo CC kullandıktan sonra Bir kardeş tavsiyesi sunayım sana .
Deneyimini pek bilmiyorum Yalnız Eğer 1000cc Zaptedebilecek konumdaysan, kesinlikle 600cc yi gereksiz buluyorum.
Yakıt masrafı aynı, hatta bazan daha düşük. Bakım masrafları hemen hemen aynı. Hız ve tork olarak daha tatminkar ...
Fiyat olarak da neredeyse aynı iki model de...
Peki o halde, neden 600CC isteniyor pek çözemedim doğrusu![]()
Motorum bugün kargoya verilmiş inşallah pazartesi motoruma kavuşacağımmm....
Motoruma xenon alacağımda kısa ve uzun ampulün tipi nedir acaba....
Uzunlar H1 Kısalar H3
Sadece kısaları değiştirirsen yeterli bence.Çünkü xenonda sellektör sıkıntı oluyo hemen yanmıyor.uzunlar normal kalırsa sellektörü kullanabilirsin

içimden bir ses yanlış yerdesin diyorönce herkeze slm... bende yamaha var virago.. onu geniş tekerli custom yapmak istiyorum... acaba nasıl olur ...? randıman alırmıyım....? ne olur ne biter...? bana kaça patlar...? kendim yaparsam bana kaça patlar...* ? yapabilirmiyim...? yardım cı olursanız sevinirim şimdiden saolun.... saygılar...
ahaha demekki 50binden sonra açılıyomuş hyolar senin motür tam altın çağını yaşıyor daha ne istiyosun :queen: 299kilit video çekmeyi unutma :bounce:evet beyler bugünden itibaren motora 1*2 ay ara veriyorum.. ağır bir bakıma sokuyorum motoru ,ortalama 1500 2000 TL'yi gözden çıkardım.. arka amortisör, ön sol amortisör keçe değişimi, zincir,komple debriyaj seti, ön lastik,ön jant kenarlarında eziklikler var onları düzelttirmem lazım, gidon ve tekerlek bilyalarıda ne olur olmaz değiştirmeyi düşünüyorum. çift egzost yapacağım (ducati SF style)ayrıca bu egzostları kumlama yöntemi ile üzerinde ki nikelajı söktürüp mat siyah renge boyatıp üzerlerine yamaha xt660 egzost koruması takacağım.. arka silindir de muhtemelen keçelerle ilgili sorun var yağ yakıyor.en son işlem olarak ta boyaya vereceğim. mat siyah mı olsun orjinal renginde mi kalsın hala kararsızım ama diğer kaliperler,ayaklıklar ve depo kapağı gibi yerleri de statik boya ile güzel bir kırmızı yaptırmayı düşünüyorum.ve bugün motor hissettimi ne yaptı anlamadım ama şu deli hava da eve dönerken bir ara ibrede 299 KM/HZ gördüm , evet evet gördüm yalanım varsa tekerim patlasın. neden böyle oldu anlamadım soğuk ve şiddetli rüzgarı fazla mı içine çekti ne yaptı..