drift muhabbeti nedir merak ettim
bilinçli yapılmış bir showmu yoksa atlatılmış bir kaza mı :=)
ne yapalım abi arkadaş bulduğumuz zaman basıyoruz gaza muhabbet güzel hava güzel ee bizde toplanıp takılıyoruz 2 dakika da organize olduk çevirdik gazı olay bu
gezi olsunda kısa uzun fark etmez bu havada bu kadar yeter yani....
drift muhabbeti nedir merak ettimbilinçli yapılmış bir showmu yoksa atlatılmış bir kaza mı :=)
Bakıyorum da komşu şehirler erken hareketlendi. Bu durum önümüzdeki yazın çok hareketli geçeceğini gösteriyor.
Paylaşım için:rendeer:
abi herkez zaten tek kelimeye bakıyor hadi bi yerlere kaçalım dedik mi herkez dünden hazır önümüzdeki yaz çok daha renkli olacak geziler:cat:Bakıyorum da komşu şehirler erken hareketlendi. Bu durum önümüzdeki yazın çok hareketli geçeceğini gösteriyor.
Paylaşım için:rendeer:
Sen öyle san,yaz gelsin kaybolurlar..Benim gibi![]()
abi bi ara senin yanına da kaçacağız haberin olsun yaptırmak istediğimiz küçük işler çoğalıyor daanladık ulem anladık şaka yapıyoz![]()
abi herkez zaten tek kelimeye bakıyor hadi bi yerlere kaçalım dedik mi herkez dünden hazır önümüzdeki yaz çok daha renkli olacak geziler:cat:
murat yazın şöyle deniz kenarlarına kaçarız motoseyyah abimiz güzel yerlere götürür bizi gemlik tarafına onun bildiği güzel sahil kasabaları var orada ortalık cıvıl cıvıl:cherry:Motorun tadı kışın çıkıyor.Yazın bi su kenarı bulup yayılmak gerek kim uğraşacak motorla filan.
![]()
murat yazın şöyle deniz kenarlarına kaçarız motoseyyah abimiz güzel yerlere götürür bizi gemlik tarafına onun bildiği güzel sahil kasabaları var orada ortalık cıvıl cıvıl:cherry:
İyi o zaman o olabilir bak. Parmak arası terliğimi, yaprak desenli şort mayomu çekip motora atlayıp geliyorum.murat yazın şöyle deniz kenarlarına kaçarız motoseyyah abimiz güzel yerlere götürür bizi gemlik tarafına onun bildiği güzel sahil kasabaları var orada ortalık cıvıl cıvıl:cherry:
aynen abi aslında benim damağımda şile de ki baklavanın da tadı kaldı ama neyse:queen:Kumladaki köftenin tadı hala damağımızda::deliir::
aynen abi aslında benim damağımda şile de ki baklavanın da tadı kaldı ama neyse:queen:
abi teşekkür ederim...Ayıpsın,paket serviste var.
Adres ver yeter.
fatihim arada da sen gezde motorun yatmaya alışmasın koray ın motoru gibi...iyi bir gezi olmuş fatih abi motorlarınıza sağlık
şileye gitmek için benim önümden geçmen lazım anladın sen onu ^^abi teşekkür ederim...
ama ben şöyle düşüncede bi insanım şimdi oradan buraya baklava gelene kadar ne hale gelir görüntüsü bozulduğu zaman ben keyif alamam o yüzden ben istanbula gelirsem senin yanına uğrarım kısmet o zaman ikram edebilirsin paket işi biraz sakıncalı olabilir..