sakarya mt dereağzı çıkarması:)))

drift muhabbeti nedir merak ettim :) bilinçli yapılmış bir showmu yoksa atlatılmış bir kaza mı :=)

Kocaeli İl Temsilcisi
ne yapalım abi arkadaş bulduğumuz zaman basıyoruz gaza muhabbet güzel hava güzel ee bizde toplanıp takılıyoruz 2 dakika da organize olduk çevirdik gazı olay bu
gezi olsunda kısa uzun fark etmez bu havada bu kadar yeter yani....

anladık ulem anladık şaka yapıyoz :)

Bakıyorum da komşu şehirler erken hareketlendi. Bu durum önümüzdeki yazın çok hareketli geçeceğini gösteriyor.
Paylaşım için:rendeer:

F54

Bakıyorum da komşu şehirler erken hareketlendi. Bu durum önümüzdeki yazın çok hareketli geçeceğini gösteriyor.
Paylaşım için:rendeer:
abi herkez zaten tek kelimeye bakıyor hadi bi yerlere kaçalım dedik mi herkez dünden hazır önümüzdeki yaz çok daha renkli olacak geziler:cat:

Motorun tadı kışın çıkıyor. :) Yazın bi su kenarı bulup yayılmak gerek kim uğraşacak motorla filan. :p

F54

Motorun tadı kışın çıkıyor. :) Yazın bi su kenarı bulup yayılmak gerek kim uğraşacak motorla filan. :p
murat yazın şöyle deniz kenarlarına kaçarız motoseyyah abimiz güzel yerlere götürür bizi gemlik tarafına onun bildiği güzel sahil kasabaları var orada ortalık cıvıl cıvıl:cherry:

murat yazın şöyle deniz kenarlarına kaçarız motoseyyah abimiz güzel yerlere götürür bizi gemlik tarafına onun bildiği güzel sahil kasabaları var orada ortalık cıvıl cıvıl:cherry:

Kumladaki köftenin tadı hala damağımızda::deliir::

İyi o zaman o olabilir bak. Parmak arası terliğimi, yaprak desenli şort mayomu çekip motora atlayıp geliyorum. :D

F54

Ayıpsın,paket serviste var.
Adres ver yeter.
abi teşekkür ederim...
ama ben şöyle düşüncede bi insanım şimdi oradan buraya baklava gelene kadar ne hale gelir görüntüsü bozulduğu zaman ben keyif alamam o yüzden ben istanbula gelirsem senin yanına uğrarım kısmet o zaman ikram edebilirsin paket işi biraz sakıncalı olabilir..

abi teşekkür ederim...
ama ben şöyle düşüncede bi insanım şimdi oradan buraya baklava gelene kadar ne hale gelir görüntüsü bozulduğu zaman ben keyif alamam o yüzden ben istanbula gelirsem senin yanına uğrarım kısmet o zaman ikram edebilirsin paket işi biraz sakıncalı olabilir..
şileye gitmek için benim önümden geçmen lazım anladın sen onu ^^

F54

şenol abi ben senin önünden geçtim ama sen başka tarafa bakıyordun heralde baksana beni görmemişsin bile:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar