saplama saplandı kaldı :(

kar amacı gütmüyorum kardeşim :) fiyatı dert etme üst kapağı göndermek pek mantıklı gelmiyor. ama göndereyim hallet dersen başım gözüm üstüne. birde malzemelerin fiyatı ve kargo ücretleri ney ise okadara patlar yani :)

bu sundugun teklifin için şükranlarımı sevgilerimi saygılarımı gönderiyorum zonguldaktan adanaya :) yarın ola hayrola.yarın bi baktırayım da yapamazlarsa son caremsin :))

baktırırsanda ters diş olayını karıştırma. ısıtıp çıkarma olayı en basit ve sorunsuzudur. istersen şimdiden yağla. sabahda çekiçle direk vur vidaya çivi çakıyormuş gibi vur. sonra sökmeye çalış sökülmezse iyice ısıt sonra vur sonra çıkart :D

baktırırsanda ters diş olayını karıştırma. ısıtıp çıkarma olayı en basit ve sorunsuzudur. istersen şimdiden yağla. sabahda çekiçle direk vur vidaya çivi çakıyormuş gibi vur. sonra sökmeye çalış sökülmezse iyice ısıt sonra vur sonra çıkart :D

ama saplantının ucu 1-2mm içerde.nasıl vurup cıkarcamki.ust kapağı sokmek gerekmezmi...eger gerekirse zaten bu iş benı aşar.malzeme yok sökecekkk :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------

moralim bozuldu yaaa:jocolor: gidip 2dkka kabak tatlısı yiyemde aklım mantığım yerine gelsin:cherry:

heee desene içerde diye :D bende ucu kaynatıldı fln diye okuyunca şeettim yani :D istersen bi egsozcuya uğra. ınların başına gelmiştir mutlaka böyle şeyler. nokta veya piz gibi birşeyle çıkarabilirler ısıttıktan sonra :)

afiyet olsun. yarasın. :D kargo paketine extra bişeyler daha eklenir heralde artık :)

heee desene içerde diye :D bende ucu kaynatıldı fln diye okuyunca şeettim yani :D istersen bi egsozcuya uğra. ınların başına gelmiştir mutlaka böyle şeyler. nokta veya piz gibi birşeyle çıkarabilirler ısıttıktan sonra :)

afiyet olsun. yarasın. :D kargo paketine extra bişeyler daha eklenir heralde artık :)
saolasın :) yarıyor ne yesem :)zaten bugun egsozcu sokemedi.2 kez cıvata kaynattı ama cıkaramadı.

çıkar çıkar moralini asla bozma :) bak senlik bi söz söyleyecem şimdi :)

GÖRELİM MEVLAM NEYLER ; NEYLERSE GÜZEL EYLER. :)

yani ne olmuşsa güzel olmuş dert etme :)

dişliler silindr alt conta,silindr pistonda yenilesemmi diyorum...ama baya masraflı olur gibime geliyor.bu parcaları köyde bı abımız var ona taktrırm aslında

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------

çıkar çıkar moralini asla bozma :) bak senlik bi söz söyleyecem şimdi :)

GÖRELİM MEVLAM NEYLER ; NEYLERSE GÜZEL EYLER. :)

yani ne olmuşsa güzel olmuş dert etme :)
hay agzına yüreğine sağlık.yüzüme tebessum geldi sayende :cherry:
eyv saolasın.bigun uzun yol yapacagına ınandıgım bır motorum olursa zıyeretıne gelmek ısterım

windy yapar hocam banamısın demez. istersen bende yola çıkayım ortada buluşalım :)

kırşehir gibi biryerde buluşmamız lazım. uygun zaman lazım. birde beni kaçırıp bıçaklayıp organ nakli yapmayacağınızın garantisini vermeniz lazım :)

kırşehir gibi biryerde buluşmamız lazım. uygun zaman lazım. birde beni kaçırıp bıçaklayıp organ nakli yapmayacağınızın garantisini vermeniz lazım :)
ahanda işte o iş yaş.niye dersen sende apaçi ben de windy varken bu iş yaşşşşşşşşşş:cherry:

o zaman vazgeçiyorum ben burdan ne güzel konuşuyoruz. apachemi riske atamam ben :) iyice uykum da geldi. hadi iyi geceler. tatlı rüyalar. ALLAH a emanet olun. saplamanıza iyi davranın görüşmek üzere.

o zaman vazgeçiyorum ben burdan ne güzel konuşuyoruz. apachemi riske atamam ben :) iyice uykum da geldi. hadi iyi geceler. tatlı rüyalar. ALLAH a emanet olun. saplamanıza iyi davranın görüşmek üzere.

:) eyv hocam.saolun.geceniz hayırlı olsun inş.durumu burda güncel tutarım.iyi geceler.kırşehirde bekliyom.merkezde :D

kapalı somun olunca kırılıyor saplama. windy125 bende de vardı. amortisör gevşemiştir sıkayım derken kırmıştım. şasiye
kaynak yapmışlardı. yeni üst kapak vs gerekiyorsa www.rialli.com burda çok ucuz parçaları.

windy 125 ler (windy s yi bilmiyorum bende titreşimlisi vardı)
cg serisi motor kullanıyorlar hani şu honda titan mondial uag 125 asya 125 genel çin mallarındaki motor.
benim motorun en üstündeki parça sızdırıyordu. kanuni 40 küsur fiyat çekmişti. usta mondial parçası taktı
daha ucuza ama aynısıydı.

windy 125 ler (windy s yi bilmiyorum bende titreşimlisi vardı)
cg serisi motor kullanıyorlar hani şu honda titan mondial uag 125 asya 125 genel çin mallarındaki motor.
benim motorun en üstündeki parça sızdırıyordu. kanuni 40 küsur fiyat çekmişti. usta mondial parçası taktı
daha ucuza ama aynısıydı.
evet arada baya fiyat farkı oluyor bazı malzemelerde

sen üst kapağı sök kardeşim,
o işi kendın yapabılıyorsun sen,
itecekli oldugundan sente kaçar derdınde olmaz,
sonra al üst kapağı yanına doğru tornacıya,
ustam bu cıvata çıkacak M6 diş (veya ELİCHOL) çekilecek dersın, 10,,15 liraya hallederler,
blok döküm olduğundan malzeme tezgaha yatabildiğinden rahatlıkla çıkaracaktır,
alırsen garajına geçer toparlarsın,
unutma ama her iki civatayıda söktür ve sanayıdeki cıvatacıdan egzos cıvatası yapıcam çelık M6 saplama istiyorum de,

Geçmiş Olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar