Babacım yapmayın Allah aşkınayaaaa ben size resimli fotolu videolu bu sığırlardan bir dolu çekip getirim hemde yarın ...Buranın belediyesi kaldırımları söküp yeniden yaptı ve daha geniş aynı zamanda üzerinde körlerin sopalarının takılacağı kaldırım türünden döşediler kaldıırmlar otaban yol gibi oldu süper ötesi...Fakat gel görkii vebaliniz günahınız boynuma olsun birtane 3 yaşında oğlum var onu birdaha görmek bana nasip olmasınki yolun tam ortasından yürüyolar,bakın gerçekten çok sinirleniyorum...Herişfe kaldırıma çıksan bak belediye sizin için çok güzel bir kaldırım yaptı neden kulanmıyorsun bak karşıdan araba geliyor sen olduğun için ben manevra yapıp kenara kaçamıyorum,halbuki kaldırımdan yürüsen hiç bir sorun olmuyacak diyorum
Adamın bana verdiği cevap: koskoca yola sığmadınmı....Ulannn ........ evladı bu kaldırımı uzaylılar yürüsün diyemi yaptılar.
Bebek arabasıyla bayanın biri yolu ortalamış yanındada bir ekürüsü birlikte yürüyorlar yanlarında yolun genişliği kadar kaldırım var ve bebek arabasının çıkabilmesi için rampasıda mevcut,arkasından geldim yavaşladım tam diplerinden gidiyorum arada bir gazı bağırtmama rağmen hiiiççç sallamıyorlar bile dayanamadım yanlarına iyice sokuldum (siz hep böyle metreyle ölçmüş gibi yolu ortalayıptamı gidersiniz dedim)
Cevap: nediyonnn sen beee,benimde arabam var görmüyormusun.....
YUHHH ARTIK YUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Delirttiniz lan beni,kardeşlerim-abilerim-arkadaşlarım çoğunuz günde belki trafikte 1 saat kalıyordur belkide kalmıyordur,ben ise tamı tamına 11 saat bu trafiğin içinde direksiyon ve gidon sallıyorum.
Şimdi Allah aşkına az-biraz bana hak verin delirmek üzereyim.