2006 Regal Raptor 250cc için egzost susturucusu arıyorum

merhaba

arkadaşlar aynı başlıktaki gibi. motorumu ikinci el aldım ve susturucuları yoktu. şu anki sesi bana çok fazla geliyor ve rahatsız ediyor. susturucularını çıkartmış ve kullanmayan arkadaş varsa, bana yardımcı olursa çok sevinirim

Regal Raptor DD250E
T gidon olmayan modelden bahsediyorum, her iki tarafında da tek tüplü egzostu var

Son düzenleme:
Çıkan bir susturucu tekrar yerine takılamıyor bildiğim kadarıyla ;(

merhaba

arkadaşlar aynı başlıktaki gibi. motorumu ikinci el aldım ve susturucuları yoktu. şu anki sesi bana çok fazla geliyor ve rahatsız ediyor. susturucularını çıkartmış ve kullanmayan arkadaş varsa, bana yardımcı olursa çok sevinirim

Regal Raptor DD250E
T gidon olmayan modelden bahsediyorum, her iki tarafında da tek tüplü egzostu var

ali demirtaş regal raptor servisi beşiktaşta oraya götürürsen halleder

toplam 100 lira gibi bir masraf olur

merhaba

Regal Raptor DD250E

Selam dostum, benim eski regal vardı bende susturucuları sökmüştüm, sonra motoru sattım evde duruyor sanırım susturucular vidalarıyla birlikte. akşam bi bakayım yarın bana bi hatırlatırsan haber vereyim sana ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar