kardeşim merhaba . Kargo dahil yarış egzantriği ile birlikte 600tl civarına geliyor . Düşünürseniz satıcı ile tanıştırabilirim . 17o cc
Bi alman sitesinden baktım
Malossi 166cc kit 270 euro
K&n Racing filtre 45 euro
Arrow son susturucu 206 euro
Keihn karburatör 280 euro
Power commander 275 euro
site bu:
http://www.motorrad-bach.de/ Başka şeylerde var
Bu arada 1 aydır yatıyordu en az akü biraz zayıflamış ama şak diye hemen aldı marşı gerçi alması normal olanda 2-3 hafta yatırıp çalışmadı diyince bi arkadaş ufak bi şüphe oldu..
Sağolun kardeşlerim. Henüz CBR 125R sahibi değilim. Şuanki motorumun satışına göre inşaallah nisan-mayıs ortası gibi almayı düşünüyorum. Aklımda motorun orijinalliğini bozmak yoktu hatta hala tek silindirli bir motoru modifiye etmek ne kadar düzgün yapılırsa yapılsın ilki gibi olmayacağı kanaatindeyim. Niye kit araştırıyorsun madem derseniz motosikleti gezi amaçlı sık sık uzun yolda kullanmayı planlıyorum. Daha önce sormuştum bi arkadaş sanırım, motorun toplam 13000 rpm olduğunu, standart seyretme devrininde bunun yarısı kadar (6500 rpm gibi) olduğunu söylemişti (ki zaten uzun yolda motoru üzmemek için mutlaka böyle kullanılmalı.). Normalde 90 km/s'deki sürüş konforu uygulama sonrası 130 km/s'de olsa beklentilerimi karşılar. Bu veya buna yakın değerlerde olduğu takdirde uygulama için günübirlik 500 km sürebilirim. 130'da 90'la gider gibi sürmek istiyorsan 250cc al diyebilirsiniz ama ne Honda'nın tek silindirli 250R'ına ne de bugünkü döviz kuruna göre 12000 küsur lira olan Ninja'ya o parayı vermek istemiyorum. Uzun yazdım ama bu konudaki tüm fikrim bu. :cat: Yazım ikinize de tekrar sağolun varolun. teknoali motoru alır da kit uygulaması konusunda fikrim değişmezse sana tekrar danışacağım. GP500-1st euro ile olduğu için çok pahalıya geliyor yine de aklımda olacak. :cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:33 ----------
kitleri bende merak ediyorum
performans tatminkar şekilde artıyor mu büyük bir merak konusu
166-170 cc tahminen 17-18 ps'e tekabül ediyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:37 ----------
Arkadaşlar malossi kit filan gereksiz bence.Motorun gücü zaten iyi 125liğe göre.Daha fazlasını almaya çalışmak motorun canına okumak olur bence ben pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum.
Katılıyorum Ekrem bence de orijinalindeki gibi, sağlıklı olmaz. Ama yoğun olarak ve şehirdışında kullanmayı düşündüğüm için gerekli olur gibi geliyor. 6500 rpm gibi varsaydığım uygun sürüş aralığında CBR 125R 80-90 km/s denk oluyor diye hatırlıyorum. Dediğim gibi biraz daha araştıracağım ömründen çalar mı çalmaz mı diye çünkü piston vites ayarı değişiyor.