Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ankara- MHPli Türkkan, Koparılan gürültüye bakınca milletvekili maaşıyla ilgili bir şeyler yazmak farz oldu diyerek twitter hesabından yaptığı harcamalarla ilgili takipçilerini bilgilendirdi. İşadamı olan Türkkan öncelikle milletvekili maaşını Kocaeli Valiliği vasıtasıyla öğrencilere burs olarak dağıttığını, geçimini de şirketinden hesabına yatırılan para ile sağladığını belirterek harcamalarını şöyle listeledi:
-Ankara'da lüks olmayan möbleli bir konuta 2 bin 500 TL kira ödüyorum.
-(Normal bir devlet memuru 500-1000 lira kirayla oturuyor, sende oturabilirsin)
-Yönetim gideri, sıcak su, elektrik, ısınma bedeli olarak 714 TL ödemişim.
-(Hep millete tasarruf yaptırmayın, Birazda kendiniz sıkın enerji harcamalarınızı)
-Bir aracım var Ankara'da kullanıyorum. Gecen ay 400 TL yakıt bedeli ödemişim.
-(İşe gidiş gelişinde toplu taşıma kullan. Vatandaşa her defasında olmadık tasarruf yöntemleri öneriyorsunuz ya)
-Benim telefonumu Meclis ödüyor. Ancak danışmanların ve sekreterimin telefonu maaşımdan kesiliyor. O da gecen ay 530 TL imiş.
-(Senin danışmanının faturasını ben neden ödeyeceğim.çok ki masraflı oluyorsa şahıslara danışacağına millete danış. hem bu bedava! )
-Gecen ay seçim bölgem dahil olmak üzere, davet edildiğim illere yaptığım seyahatlerde uçak bileti olarak 2 bin 246 TL ödemişim.
-(Resmi görevlendirildiğiniz her gezide harcırah alıyorsunuz, özel gezilerinide bi zahmet kendi cebinden karşıla)
-Ankara'ya seçim bölgemden ve sivil toplum kuruluşlarından gelen konukları ağırlama, konaklama ve bir de onların yol paralarına 2 bin 600 TL ödemişim.
-(milleti misafir ağırla diye seçilmedin, temsil edesin diye o mevkidesin)
-Ben aldığım bir karar gereği düğünlere katılmıyorum. Seçim bölgemdeki düğün ve cenazelere davet edildiğim etkinliklere çelenk gönderiyorum. Bir TEV çelengi 50 TL, gecen ayki TEV faturamız 1350 TL gelmiş.
-(düğünlere çok ki meraklısın çelenk değilde 1 adet gül gönder. tanesi 5 lira)
-Hergün takım elbise giymem gerek. Temizleyiciye gecen ay 400 TL ödemişim.
-(memurun eşi kendisi yıkıyor da sen neden kuru temizlemeciye veriyorsun.çamaşır makinanız yokmu evinizde)
Millete hesap önerirken simit ve çay üzerinden hesap önermesini biliyorsunuz.!
-Ankara'da lüks olmayan möbleli bir konuta 2 bin 500 TL kira ödüyorum.
-(Normal bir devlet memuru 500-1000 lira kirayla oturuyor, sende oturabilirsin)
-Yönetim gideri, sıcak su, elektrik, ısınma bedeli olarak 714 TL ödemişim.
-(Hep millete tasarruf yaptırmayın, Birazda kendiniz sıkın enerji harcamalarınızı)
-Bir aracım var Ankara'da kullanıyorum. Gecen ay 400 TL yakıt bedeli ödemişim.
-(İşe gidiş gelişinde toplu taşıma kullan. Vatandaşa her defasında olmadık tasarruf yöntemleri öneriyorsunuz ya)
-Benim telefonumu Meclis ödüyor. Ancak danışmanların ve sekreterimin telefonu maaşımdan kesiliyor. O da gecen ay 530 TL imiş.
-(Senin danışmanının faturasını ben neden ödeyeceğim.çok ki masraflı oluyorsa şahıslara danışacağına millete danış. hem bu bedava! )
-Gecen ay seçim bölgem dahil olmak üzere, davet edildiğim illere yaptığım seyahatlerde uçak bileti olarak 2 bin 246 TL ödemişim.
-(Resmi görevlendirildiğiniz her gezide harcırah alıyorsunuz, özel gezilerinide bi zahmet kendi cebinden karşıla)
-Ankara'ya seçim bölgemden ve sivil toplum kuruluşlarından gelen konukları ağırlama, konaklama ve bir de onların yol paralarına 2 bin 600 TL ödemişim.
-(milleti misafir ağırla diye seçilmedin, temsil edesin diye o mevkidesin)
-Ben aldığım bir karar gereği düğünlere katılmıyorum. Seçim bölgemdeki düğün ve cenazelere davet edildiğim etkinliklere çelenk gönderiyorum. Bir TEV çelengi 50 TL, gecen ayki TEV faturamız 1350 TL gelmiş.
-(düğünlere çok ki meraklısın çelenk değilde 1 adet gül gönder. tanesi 5 lira)
-Hergün takım elbise giymem gerek. Temizleyiciye gecen ay 400 TL ödemişim.
-(memurun eşi kendisi yıkıyor da sen neden kuru temizlemeciye veriyorsun.çamaşır makinanız yokmu evinizde)
Millete hesap önerirken simit ve çay üzerinden hesap önermesini biliyorsunuz.!