hafif olmalı, küçük cüsseli olmalı (bu yüzden xt660 gibi modelleri direk eledim)
xt'yi bu sebepten elediysen 640 lc4 de elenir bence. 150 kilonun uzerinde ve cusseli
tek motorum olacağı için hem şehirde hemde arazide binebilmeliyim (bu yüzden spesiyalleri eledim, dual sport olmalı)
dual sport kesinlikle dogru secim bence
Kawasaki KLX 250: Şu an favorim 9-9,5 lira 2009-2010 model ikinci elleri 22 beygir tip çok güzel ama alırsam bir daha elden çıkaramayacağım bir model gibime geliyor
ben biraz farkli dusunuyorum. eskilerin gercek dual sport'u olan xl200 hala acayip fiyatlara satiliyor. klx daha yeni cikan bir model, yillar ilerledikce ve sorunsuzlugu goruldukce degerinin artacagini dusunuyorum.
640 adv kullandim. sattim ama hala gozum ktm'lere gidiyor zaman zaman. sehirici pratiklik acisindan klx'in yanina bile yaklasamaz. arazide de agirlik acisindan dezavantajli. gene de cok severim. ek olarak, tum artilarinin yanisira kesinlikle sorunsuz bir motor degil. hele de o butceyle alacagin makinanin biraz yasli olacagini dusunursen, surekli elin uzerinde olmali.
klx250'yi marttan beri kullaniyorum. hergun kopru geciyorum, ise gidip geliyorum. sehir icinde kullanmak icin daha uygun bir motor dusunemiyorum. scooter kadar konforlu degil belki ama cok pratik. gecemeyecegi ara, cikamayacagi kaldirim yok gibi. bircok artisi var ama eksilerini soyleyim: hem hafif hem yuksek oldugundan siddetli ruzgarda zorlaniyorum. zaman zaman kopruyu yata yata gectigim oluyor. sele uzunlugu dusuk oldugundan artcili binmek cok zor, hatta mecbur degilsen deneme

uzun yolda dogal olarak baya yoruyor. gucu optimum ama uzun yolda hafif yokus yukari sollamalarda yetmiyor. arazi ile ilgili cok yogun deneyimim yok ama ormanda, dagda, tepede biraz surdukten sonra arkama bakip "aa ben buralardan mi gecmisim" dedigim cok oldu

benim genel dusuncelerim boyle.
baska sorun olursa cevaplayabilirim.