Selamlar herkese;
Rıdvan, sende mi metrobus kurbanısın :queen: gerçi bu havada o kadarcık olur :cherry: ben daha metrobusluk bir durum yaşamadım..
ellerim üşüyor gelirken ama daha pes etmedim

korumalı pantalon ve deri ceket + yağmurluk setini komple giyince yağmur, rüzgar, soğuk hiçbirşey etki yapmıyor,ellerim hariç tabi..
ona bir çözüm üretmek gerek, en acilinden hemde :sunny:
Hasan abi nasıl olduda çıkardın motorunu dışarıya hayret :cyclopsan:cherry: sonra bi yeri ıslanacak kirlenecek malum, fiber bezin de yok uğraş dur ondan sonra
Armağan, bu havada kullanabiliyor musun bakayım motorunu ? kullanıyorsan dikkatli ol kanka :wiinkk:
Ahmet, valla kanka motor olayına hala üzüldüm ama toparlatmaya başlayacakmışsın galiba bu güzel haber..
Can, sen ne alemdesin müdürüm ya :mrgreen: anca arada 3-5 cümle yazıp kaçıyon :santa: işlerin yoğun galiba.. sana come easy diyeyim bari :thumleft:
İlker abi, sen nasılsın ? Bir ihtiyacın olursa haberimiz olsun..:wiinkk:
Necati, Bende LBC yi fermuar sorunu yaşayanların bilgi paylaşımından dolay almadım..Rıdvan gibi rev'it aldım..giymede çıkarma da bir sorun yok çok pratik.. tek eksisi içlik te koysalarmış daha iyi olurmuş

ama istanbul şartları için ideal, Ankara gibi kuru soğuk olan bir yer için bence yetersiz kalır..orada arkadaşlar varsa bu değerlendirmeyi dikkate alsınlar..termal içlik giymeleri şart yani..