Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Termal içlik kullanan var mı arkadaşlar aramızda?

Thermoform kullanıyorum, bayağı işe yarıyor. Çooook sıcak olmadığı sürece terletme gibi bir sorun da olmuyor.

Yün içlik beni hiç terletmiyor bilakis üşütüyor :)

Yün içlik hiç kullanmadım ama yün içlikle üşüyorsan muhtemelen içliğin üzerine giydiğin şey rüzgarı kesemiyordur. Çünkü rüzgar olmadığı sürece yün sıcak tutar. Termal içlik rüzgarı da kesiyor ama bir yere kadar tabii.

Thermoform kullanıyorum, bayağı işe yarıyor. Çooook sıcak olmadığı sürece terletme gibi bir sorun da olmuyor.

Yün içlik hiç kullanmadım ama yün içlikle üşüyorsan muhtemelen içliğin üzerine giydiğin şey rüzgarı kesemiyordur. Çünkü rüzgar olmadığı sürece yün sıcak tutar. Termal içlik rüzgarı da kesiyor ama bir yere kadar tabii.

termal içlikle yün içliği dönüşümlü olarak kullanıyorum ve yün içlik daha iyi. malatyanın ayazından bahsediyoruz bu arada. diz örtümün ve dane svendborg montumun da hatrı sayılır faydası var elbet.

Evet Rıdvan , motosikleti kot ile kullandığım için rüzgarı kesecek bir materyal yok.

Geçtiğimiz hafta LBC almaya gittim ama açıkçası pek beğenmedim.
Fermuarı çok kalitesiz geldi ve giyip çıkarması hiç kolay değil.
Öyle yandan komple açamıyorsun ,
beden olarak XL oldu ama paçaları 1 karış uzun geliyor bu sefer de.

Forumdan Uzaklaştırıldı
kar yagiyo la ;oD

Forumdan Uzaklaştırıldı
g.tum sanki bebektesin zuhaha

Motosikleti
Honda sh125
10 gün aradan sora kadıköy moda yapıp geldim valla hava buz. Akü yeteri kadar doldu 10 gün daha inzivaya çekildi tosun :) havalar duzelcek heralde hafta içi bu havada motor sürmek akıl işi değil :p yaşasın halk otobüsü :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
10 gün aradan sora kadıköy moda yapıp geldim valla hava buz. Akü yeteri kadar doldu 10 gün daha inzivaya çekildi tosun :) havalar duzelcek heralde hafta içi bu havada motor sürmek akıl işi değil :p yaşasın halk otobüsü :)

Soğuk hava yoktur, yetersiz koruma vardır diyorum. :) Birazdan üşenmezsem metrobüs aracılığıyla gidip motorumu alacam.

Selamlar herkese;

Rıdvan, sende mi metrobus kurbanısın :queen: gerçi bu havada o kadarcık olur :cherry: ben daha metrobusluk bir durum yaşamadım..
ellerim üşüyor gelirken ama daha pes etmedim :p
korumalı pantalon ve deri ceket + yağmurluk setini komple giyince yağmur, rüzgar, soğuk hiçbirşey etki yapmıyor,ellerim hariç tabi..
ona bir çözüm üretmek gerek, en acilinden hemde :sunny:

Hasan abi nasıl olduda çıkardın motorunu dışarıya hayret :cyclopsan:cherry: sonra bi yeri ıslanacak kirlenecek malum, fiber bezin de yok uğraş dur ondan sonra :p

Armağan, bu havada kullanabiliyor musun bakayım motorunu ? kullanıyorsan dikkatli ol kanka :wiinkk:

Ahmet, valla kanka motor olayına hala üzüldüm ama toparlatmaya başlayacakmışsın galiba bu güzel haber..

Can, sen ne alemdesin müdürüm ya :mrgreen: anca arada 3-5 cümle yazıp kaçıyon :santa: işlerin yoğun galiba.. sana come easy diyeyim bari :thumleft:

İlker abi, sen nasılsın ? Bir ihtiyacın olursa haberimiz olsun..:wiinkk:

Necati, Bende LBC yi fermuar sorunu yaşayanların bilgi paylaşımından dolay almadım..Rıdvan gibi rev'it aldım..giymede çıkarma da bir sorun yok çok pratik.. tek eksisi içlik te koysalarmış daha iyi olurmuş :) ama istanbul şartları için ideal, Ankara gibi kuru soğuk olan bir yer için bence yetersiz kalır..orada arkadaşlar varsa bu değerlendirmeyi dikkate alsınlar..termal içlik giymeleri şart yani..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Selamlar herkese;

Rıdvan, sende mi metrobus kurbanısın :queen: gerçi bu havada o kadarcık olur :cherry: ben daha metrobusluk bir durum yaşamadım..

Henuz pes etmis sayilmam ve oyle birsey dusunmuyorum.
Sadece dun motoru cevahire birakmak zorunda kaldim ve almaya gidiyorum. Birazdan vizorume kar taneleri carpacak yani :p

Henuz pes etmis sayilmam ve oyle birsey dusunmuyorum.
Sadece dun motoru cevahire birakmak zorunda kaldim ve almaya gidiyorum. Birazdan vizorume kar taneleri carpacak yani :p

heheh hadi bakalım öyle olsun :p yollar çok cacık olmuştur şimdiden..dikkatli ol kanka :rendeer:

ayrıca şu eldiven olayı için bir çözüm üretmek gerek..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar