hosbulduk : )hos geldin kardes
hosbulduk : )hos geldin kardes

Satıştan vazgeçtim arkadaşlar ilanı kaldırdım, bilmiyorum ama ben galiba motoru vermeye kıyamadım. Motoru büyüteceğime bagaj hacmini arttırırım diye düşündüm. Önüne bir sepet, arkasına cox çanta monte ettim yaklaşık +50 lt hacim sağladım.Satılık lifan tay100 2011 model 1500 TL vergi yok yakıt 10 kuruş vize mart 2014'de satış amacım ise büyütmek http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...isi-fazla-sifir-motor-2-aylik-60710271/detay/
uyan denizli mt
slm arkadaşlar nasılsınıuz...
denizli mt'den ses yokuyan denizli mt
Denizli sokakları, çiseleyen yağmur ve gece sürüşü ... ::kalbim::
yaptığımız iş bi hastalık zaten :queen:heee ondan sonra hasta olan benim
aleykum selam kardeşimselam arkadaşlar ...
Ha arkadaşlar bu arada ismim Mert valla konunun ilk sayfalarında 2006 yıllarında baya hareket varmış inşallah şimdi de vardır...Selamun Aleykum arkadaşlar. Valla 1 senedir böyle sizleri takip edip içim gidiyodu bende motor alıp gezilere gitcem diye. Burdan daha önce kendimi tanıttım mı bilmiyorum ama artık tanıtma vakti gelmiştirYaklaşık 2 ay önce motorumu almış bulunuyorum ilk motorumdur.
Skygo SG-125. Şimdilik ehliyetim yok o yüzden pek ortalıkta dolaşmıyorumMart ortası gibi alıyorum havalar güzelleştiğinde. Denizli de ki bütün abilerimle kardeşlerimle tanışmak isterim inşallah gezilere de gelmek isterim. Herkese Selamlar. Saygılar.
Arkadaşlar bu arada motoru genel bi bakıma sokcam. Castrol 4t Power 1 10-40 yağ kullancam. Zincir bakımı ve saire. Performans hava filtresi. Plastik parlatıcı. Beyaz yanak. Pasta cila vesaire. Yani motor malzemeleri temin edebileceğim denizli de en ucuz yer neresidir?