Kocaeli İl Temsilcisi
- Konu Yazar
Tabi lan jimminin hem jibini hem örekesini görüyoz burda naaaberrshow tv bu borumu sorumu..sen oynarsın artık oyuncağınla...film endüstrisine giriyomuşun İrfan K. mı olcan başımıza...
ganga bi maket helikopter yapsana daha zevkli olur maket uçak falan...az kafamı ütülemedin bu jiminin çüküsünden hatırlarım....
![]()
valla kankam ne desen haklısın :cherry: yavvv helikopterden uçaktan bahsediyosunda bilader geri dönüşü yok
evde velet taşmı yiyecek loooo , ben gari boş işleri bıraktım kanki , en azından yaptığım emeğimin karşılığını az çok alayımki bir sonrakini geliştirip, üretmeye gücüm olsun , çoluğun çombalağın kursağından sıcak çorba geçsin :cherry:
zaten 6 aydır kuru ekmeğe talim ediyorlar, yiecek ekmeğim yok....:cherry: dermişim :cherry::queen: ( allah olmayanlarada versin)
dediğin gibi bir hatayıda daha önce yaptım şu buggy olayında hesapta go kart yapacaktım , bu ne lan 600 kg lık makina çıktı ortaya , bi cbf parasından fazlasını harcadım ,
ne oldu ???? elime ne geçti ????? kol saati :cherry: tarafikte gezmek sorun, insanların acayip bakışları cabası, , boş ver agam ayda bir jimy jib yaparım kullanan arkadaşta alah razı olsun der, bende vaktimi boşa harcamamış olurum, çoluğun çocuğun kursağından sıcak çorba geçer,
geçinir gideriz işte kimbilir belkim parayı bulursam , ulem irfan totoşu parayı buldu dötü kalktı artıkın bizi tanımıyo demesin diye sana sıfır bi cbf 1000 b,le alırım yani ..
offf offff hayal kurmakta parayla değilya ...:cherry::queen: