jiminin jibi nihjayet bitti :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Tabi lan jimminin hem jibini hem örekesini görüyoz burda naaaberr:) show tv bu borumu sorumu..sen oynarsın artık oyuncağınla...film endüstrisine giriyomuşun İrfan K. mı olcan başımıza...:) ganga bi maket helikopter yapsana daha zevkli olur maket uçak falan...az kafamı ütülemedin bu jiminin çüküsünden hatırlarım....:)

valla kankam ne desen haklısın :cherry: yavvv helikopterden uçaktan bahsediyosunda bilader geri dönüşü yok :) yap yap sora taktir , topla, insanlar tebrik etsin alkışlasın , eeeee soraaa,

evde velet taşmı yiyecek loooo , ben gari boş işleri bıraktım kanki , en azından yaptığım emeğimin karşılığını az çok alayımki bir sonrakini geliştirip, üretmeye gücüm olsun , çoluğun çombalağın kursağından sıcak çorba geçsin :cherry:

zaten 6 aydır kuru ekmeğe talim ediyorlar, yiecek ekmeğim yok....:cherry: dermişim :cherry::queen: ( allah olmayanlarada versin)

dediğin gibi bir hatayıda daha önce yaptım şu buggy olayında hesapta go kart yapacaktım , bu ne lan 600 kg lık makina çıktı ortaya , bi cbf parasından fazlasını harcadım ,

ne oldu ???? elime ne geçti ????? kol saati :cherry: tarafikte gezmek sorun, insanların acayip bakışları cabası, , boş ver agam ayda bir jimy jib yaparım kullanan arkadaşta alah razı olsun der, bende vaktimi boşa harcamamış olurum, çoluğun çocuğun kursağından sıcak çorba geçer,

geçinir gideriz işte kimbilir belkim parayı bulursam , ulem irfan totoşu parayı buldu dötü kalktı artıkın bizi tanımıyo demesin diye sana sıfır bi cbf 1000 b,le alırım yani ..

offf offff hayal kurmakta parayla değilya ...:cherry::queen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
k
vayyyy anasını be kardeşim allah razı olsun senden şu resmi yüklemekle hiç iyi yapmadın biliyonmu :)
bak şimdi mevzuya bak aklıma neleri düşürdün acaba o filmi çekerken jimmy jib kullandılarmı ? kullansaydılar nasıl olurdu , yavvv bulaşmadığımız bi sinema sektörü kaldı onada bulaştıracaklar beni zorla

çekelim bi filim,
jön tıravolta rolünde cüniyt abim gibi oradan oraya uçarım
mete de dayak yiyen figüran olur, yadigar misali, döv döv bitmez, filimin yarısı öyle geçer
yadigar-ejder_124173.jpg

kalanı da aşk meşk davası olur :p
hooop filim tamam

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla kankam ne desen haklısın :cherry: yavvv helikopterden uçaktan bahsediyosunda bilader geri dönüşü yok :) yap yap sora taktir , topla, insanlar tebrik etsin alkışlasın , eeeee soraaa,

evde velet taşmı yiyecek loooo , ben gari boş işleri bıraktım kanki , en azından yaptığım emeğimin karşılığını az çok alayımki bir sonrakini geliştirip, üretmeye gücüm olsun , çoluğun çombalağın kursağından sıcak çorba geçsin :cherry:

zaten 6 aydır kuru ekmeğe talim ediyorlar, yiecek ekmeğim yok....:cherry: dermişim :cherry::queen: ( allah olmayanlarada versin)

dediğin gibi bir hatayıda daha önce yaptım şu buggy olayında hesapta go kart yapacaktım , bu ne lan 600 kg lık makina çıktı ortaya , bi cbf parasından fazlasını harcadım ,

ne oldu ???? elime ne geçti ????? kol saati :cherry: tarafikte gezmek sorun, insanların acayip bakışları cabası, , boş ver agam ayda bir jimy jib yaparım kullanan arkadaşta alah razı olsun der, bende vaktimi boşa harcamamış olurum, çoluğun çocuğun kursağından sıcak çorba geçer,

geçinir gideriz işte kimbilir belkim parayı bulursam , ulem irfan totoşu parayı buldu dötü kalktı artıkın bizi tanımıyo demesin diye sana sıfır bi cbf 1000 b,le alırım yani ..

Ayştayn irfanım,mucidim,kara gözüm,hacicavcavım benim :) Bitirdin sonunda hee cimmiyi,hadi hayırlı olsun... Birilerinin işi görülürde vatana millete faydası olur,seninde pamuk ellerin kaşınır inşallah :)
Kanka senin cimicip videolarını bi kaç yere ulaştırdım bakalım olumlu cevap gelecekmi?
Tv sahibi bi arkadaşım var onada bahsedicem şimdi inşallah hayırlı bişeyler çıkar....

Kocaeli İl Temsilcisi
Ayştayn irfanım,mucidim,kara gözüm,hacicavcavım benim :) Bitirdin sonunda hee cimmiyi,hadi hayırlı olsun... Birilerinin işi görülürde vatana millete faydası olur,seninde pamuk ellerin kaşınır inşallah :)
Kanka senin cimicip videolarını bi kaç yere ulaştırdım bakalım olumlu cevap gelecekmi?
Tv sahibi bi arkadaşım var onada bahsedicem şimdi inşallah hayırlı bişeyler çıkar....

allah razı olsun kankam bende gereken logo ve sunumlarımı bir yandan hazırlıyorum , bu arada 2 ci alet daha süper olacak hatta logomu da pc mühendisi, fotoşop tilkisi buradan bir arkadaşımla hallettik , hani derler ya her tablonun altında bir imza ararız :)

bu elete de bir imza atmak hakkım olsa gerek işte yeni tasarım logom ve bundan sonra bu logoyu kullanacam kankam :)

buda öyle oynarken maytap geçelim dedik arkadaş dalga geçti pis herif maksat muhabbet olsun :cherry::queen:

allah razı olsun kankam bende gereken logo ve sunumlarımı bir yandan hazırlıyorum , bu arada 2 ci alet daha süper olacak hatta logomu da pc mühendisi, fotoşop tilkisi buradan bir arkadaşımla hallettik , hani derler ya her tablonun altında bir imza ararız :)

bu elete de bir imza atmak hakkım olsa gerek işte yeni tasarım logom ve bundan sonra bu logoyu kullanacam kankam :)

[url]http://img641.imageshack.us/img641/6168/65002170.jpg[/URL]

[url]http://img543.imageshack.us/img543/805/t671d8n0.jpg[/URL]

buda öyle oynarken maytap geçelim dedik arkadaş dalga geçti pis herif maksat muhabbet olsun :cherry::queen:

Zuhahahaha alttaki tam mete-han lık olmuş :)

Kocaeli İl Temsilcisi
bana motor yap.. hacı:mrgreen:

(v) twın motormu olsun sıralı silindirlimi ? boksör mü olsun hangisinden yapayım kanki :) alman benzerimi olsun? japon kırmasımı? çin kopyasımı karar ver :cherry:

enduru mu olsun, racıngmı, choopermi olsun, cruuser çakması mı ? :cherry:

rengi metalik mi olsun, düz renkmi olsun yoksa mat siyahmı ?

silindir sayısı 1 mi olsun, çift mi olsun 4 mü olsun ,

üzerine su soğutmamı istersin, yağ soğutmamı koyayım, yoksa hava soğutmalı sana yetermi,

100 km de 100 kuruşmu yaksın? 1 km de 100 kuruşmu yaksın 100 metrede 100 liramı ?

ben şimdi senin gibi adama nasıl motor yapayım kanki yaptığım motür seni mi taşısın enimi taşısın, yok aga beni taşısın dersen kusura bakma sana göre numara kalmadı elimde :cherry::queen:

tamam küçüğüm tamam yavyum , ağlama sen :cherry: irfan amcan yapcek sana motür şimdi git sen kumda oyna ama kuma zıçma taammı :cherry::queen::p

Kum kalitesine katkısı olur ne güzel işte...:queen:
Organik inşaat kumu :)

ya arkadaşım bi gıçı gırık jipi jip yaptın 7 düvele nam saldın...bu nedir abicim ya...:queen: edıson bile ampulü bulduğunda senin kadar reklam yapmamıştı...:p

parasıyla dimi kkaaarrrdeşimm...yapacan ulen bi lokomotifli 4 çeker steyjın wagon helikaptır taammı lan kıng kobra.....:queen:

çekelim bi filim,
jön tıravolta rolünde cüniyt abim gibi oradan oraya uçarım
mete de dayak yiyen figüran olur, yadigar misali, döv döv bitmez, filimin yarısı öyle geçer
jpg[/url]

seni Tıger K. yaparım geceleri Beyoğluna pavyonlara afişlerini asarımm ulenn düdükkk...:p

Zuhahahaha alttaki tam mete-han lık olmuş :)

Bu Ahmedimede bir rol verelim..bekci..uşak veya şoför olsun...:p

Kocaeli İl Temsilcisi
mete sen ne olcen filmdeki rolün ne olcek ben ne olacam aga rolleri paylaşalım hem başrolü kim oynayacak filmin kounusu ne olacak, yönetmenliği kim yapacak :)

bi cimi cible dönmez bu sektör aga kusura bakma :):cherry::queen:

mete sen ne olcen filmdeki rolün ne olcek ben ne olacam aga rolleri paylaşalım hem başrolü kim oynayacak filmin kounusu ne olacak, yönetmenliği kim yapacak :)

bi cimi cible dönmez bu sektör aga kusura bakma :):cherry::queen:

ben yönetmenim aga...:p

yapımcı tıgermbz...kendisi bu işe para yatırmıştır..yatırımın karşılığını almak istemesi gayet doğal...:p

sen teknik yapımdan sorumlusun...:p zoom çekimler sende...detayları sen yakalayacan...:p

madem ekip İzmit çevresinde..Ahmet..Koray...F54 ve unnamedi kadroya alalım...:p

Ahmet N. Köşkün şoförü...

F54..bekcisi...

unnamed garson oluyor...

Mezite önce tüm ekip...sonra mezit diğer arkadaşlara ...:p

Bir Sevgi Filmi çekicez...:queen:

Filmin adı hazır :
Pandanın İntikamı :)
Yada
Kobranın döünüşü :)

Kocaeli İl Temsilcisi
ben yönetmenim aga...:p

yapımcı tıgermbz...kendisi bu işe para yatırmıştır..yatırımın karşılığını almak istemesi gayet doğal...:p

sen teknik yapımdan sorumlusun...:p zoom çekimler sende...detayları sen yakalayacan...:p

madem ekip İzmit çevresinde..Ahmet..Koray...F54 ve unnamedi kadroya alalım...:p

Ahmet N. Köşkün şoförü...

F54..bekcisi...

unnamed garson oluyor...

Mezite önce tüm ekip...sonra mezit diğer arkadaşlara ...:p

Bir Sevgi Filmi çekicez...:queen:

çık ,çık ,çık, çık , töbe töbe yavvvv:cherry::queen: aksiyon macera diycen zanettim ulem kafanda başka filme çalışmıyo senin yauuu:cherry::rendeer:

F54

bu mete abiye de bi avşar kızı ile klip çeksen amma olur dedik oda gözü bize dikti....
sen bu filmde olsan olsan mazlum olursun şaban'ın eski filminden mazlumu getirin bana hesabı:queen:

İrfan abim ellerine sağlık Muhteşem bir alet olmuş.Abi sen uzay mekiği yapabiliyor musun? :p Bu jimi jip adını her duyduğumda suzuki jimny geliyor aklıma. Bu arada size çözemediğim bir kaç sorum olacak düşündüm ama sonucu bulamadım.Şimdi hani uzaya gidiyoruz ya biz insanoğlu olarak...
1-İyi hoş güzel uzay mekiği kalktı koptu uçuyoruz gidiyoruz.Takkkk.Atmosferden çıktık...Eee oksijen gitti.Nasıl yanma gerçekleşecek motorda...2...Uzayda gittik diyelim kürek çektik,ayaklara palet taktık vs...Aya indik...Eee sonra nasıl bu alet geri gelecek...Hani uzay mekiği dururken normalde kafası dik,bir platformda duruyor...Bunları da bir çözebilirsen İrfan abi. :) Bu arada Metehan abi o filmi çekelim. :) Sahilde geçsin olay...Jimmiyi de test etme fırsatımız olur. :) Ama biraz motosiklet sıkıştırmak lazım konuya.Onu nasıl yaparız?
İrfan abim ellerine sağlık tekrar.İnşallah daha çok çok güzel şeyler üret abi...

Kocaeli İl Temsilcisi
Ýrfan abim ellerine saðlýk Muhteþem bir alet olmuþ.Abi sen uzay mekiði yapabiliyor musun? :p Bu jimi jip adýný her duyduðumda suzuki jimny geliyor aklýma. Bu arada size çözemediðim bir kaç sorum olacak düþündüm ama sonucu bulamadým.Þimdi hani uzaya gidiyoruz ya biz insanoðlu olarak...
1-Ýyi hoþ güzel uzay mekiði kalktý koptu uçuyoruz gidiyoruz.Takkkk.Atmosferden çýktýk...Eee oksijen gitti.Nasýl yanma gerçekleþecek motorda...2...Uzayda gittik diyelim kürek çektik,ayaklara palet taktýk vs...Aya indik...Eee sonra nasýl bu alet geri gelecek...Hani uzay mekiði dururken normalde kafasý dik,bir platformda duruyor...Bunlarý da bir çözebilirsen Ýrfan abi. :) Bu arada Metehan abi o filmi çekelim. :) Sahilde geçsin olay...Jimmiyi de test etme fýrsatýmýz olur. :) Ama biraz motosiklet sýkýþtýrmak lazým konuya.Onu nasýl yaparýz?
Ýrfan abim ellerine saðlýk tekrar.Ýnþallah daha çok çok güzel þeyler üret abi...

sagolasin kardesim iyi niyetlerin icin:) yalniz bu uzay ve uz4ay mekigi hakkindaki gun yuzu gormemis sorularini bana dogrulttugun icin. seni teessuf yaparim yani :)
Sen gende gece yatarken sirtini acikta ve ayazda birakma kardesim uzme bizi:)
Hadi opuyorum gidisindan. simdi ufaktan uza uleyyyyn:)

cepten yaziyorum zorlama beni. cimcik.:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar