Bizim burda birtane usta var ona sordumdahepsine tırt dedi mondial yetkili servis mondial al en iyisi diye tutturdu
![]()
Speed Buff benim ehliyetim var 600 den 15 000 km tecrübe ile 1000 e geçeyim dedim de heyet kabul etmedi
O yüzden işin gırgırındayım alınma lütfen. Aslen üstadları kızdırmaya çalışıyorumAma onlar da karda kışta evden kovulmuşlar dağlarda geziyorlar anladığım kadarıyla
(üstüne de foto yolluyorlar foruma durumu çaktırmamak için
)
İnternet yerine pazar gez (yani satış yapan dükkanları) ve 6-7000 bandında 250 ninja veya cbr 250 r almak istediğini söyle. Genelde takas yoluyla düşüyor motor bayiilerine. Acele etme ve internet pazarındaki fiyatları esas alma. Her halde dâhi sen de yoksa bile pazalık melekesi yüksek biri yanında olsun.
Syg.
kardeş mondial çin malıdır tamam mı bulaşma hyosung iyidir alanlar kullananlar memnun parça sıkıntısı hikaye st kanuni olanını al kanuni her türlü parçayı tedarik ediyor sıkıntın olmaz sitede çok sayıda kullanıcısı var pişmanım diyeni görmedim ikinci elide iyidir seni yemiş usta anladığım kadarı ile fazla tecrübende yok 125 - 250 arası git gel sen derim ben honda da kalite yamaha da kalite o usta sözüm ona ( içimden saydım az )sana mondial itelemek için baya sallamış yani
bak kardeşim hızlı gitmek hız yapmak marifet değildir sonra seninde sonun şöyle olur umarım video açılır herkes izlesin : https://www.facebook.com/photo.php?v=10150430875363509
sallama da çığır açmış o herif hangi şehir hangi servis telefon vs var mı ?? kanuni çinliler içinde en iyi yedek parça getirenlerden birisidir hele st kanuni ( hyosung ) konusunda sıkıntı çekenini pek görmedimmondial yetkili servisya sanırım komisyon alır ben ordan alırsamöyle bir dil döktüki yani hele kanuni dedi sakın yanından geçme parçası yok hiçbiryerde birde adama supersport almak istiyorum dedigimde dediki, bak benden söylemesi supersport alma yakında yeni kanun çıkıcak şehirlere giremiycek supersportlar falan dedi doğrumu acaba ?
izledin değil mi onun için 125-250 bişiy al düzgünce öğren tecrübe kazan sonra vııınnn yapmaya yüksel sürüş dersleri al kendini geliştir eğitimlere katıl bilinçli olHaklısın reis.. +1
konu supersport ilerliyor. okumaya bile yetişemedim.