Gayri Resmi Yalova-Karamürsel Gezim Ve Köfte Ziyafeti....

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu raporun sonunda üç tane herifin aşıklar tepesinde ne işi olabilir ki? diye sorarlar adama.. :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Allah razı olsun irfan abi özledik valla sizleri şu sınav stresinden hiçbirşey yapamıyorum. haftaya sınav var sonrada 1-2 hafta iş yoğunluğu sonra özgürüz :)

farkındayım şekerim , sıkıntı yok biraz daha bekleriz özlem katmerleşsin iyice :cherry:

---------- Post added at 19:50 ---------- Previous post was at 19:48 ----------

yarın full ders var ve buhafta komple ders olacak birde işler hafta sonu sınav zaten cumartesi hava güzel olursa acayip gazlayacağız....

önce iş abi ne yapacaksın sıkıntı yok sınavları atlatın daaaa:cherry: ama kırık not almayın sakın :):p

---------- Post added at 19:52 ---------- Previous post was at 19:50 ----------

Bu raporun sonunda üç tane herifin aşıklar tepesinde ne işi olabilir ki? diye sorarlar adama.. :)

değilmi sinancım :cherry: biraz manzara görelim dedik ama çıkarken hava sislendi , zaten şans olaydı bizde kız doğardık :cherry::p

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
değilmi sinancım :cherry: biraz manzara görelim dedik ama çıkarken hava sislendi , zaten şans olaydı bizde kız doğardık :cherry::p

Hala geç kalmış sayılmazsınız dostlarım :)
Şaka yapıyorum tabiki.
Kırılmayın.. :wiinkk:

çok güzel eğlendk valla.. yunus erdem irfan gardeşlerimede çok teşekkürler beni ve yunusu yalnız bırakmadılar...

Kocaeli İl Temsilcisi
her şey için ,sağol varol kanka teşekkür ederim güzel gündü sayenizde herşey :) ne zaman tekrarlıyoruz :cherry::cat:

ayıpsın kanka herzaman hazırım bir alo sadece.. ama dünden beri aklımda sizede anlattığım konuyu hayata geçirmek istiyorum motor almayı bekleyemeyeceğim irfan:) üsküdar meselesii gerçi sende lucas da. benim motoru veririm dediniz ama sizsizde olmaz tek başıma gitmem kiralık bi motor bulup havada iyi olduğu bi giün gitmek istiyorum.. içim içimi yiyiyor valla..:pale:

Moderatör
ayıpsın kanka herzaman hazırım bir alo sadece.. ama dünden beri aklımda sizede anlattığım konuyu hayata geçirmek istiyorum motor almayı bekleyemeyeceğim irfan:) üsküdar meselesii gerçi sende lucas da. benim motoru veririm dediniz ama sizsizde olmaz tek başıma gitmem kiralık bi motor bulup havada iyi olduğu bi giün gitmek istiyorum.. içim içimi yiyiyor valla..:pale:

Cok basit, benim motörü al, İrfan abi de sana eslik etsin. Ama debriyaja dikkat et, hizli birakinca ön lastik boyunu gecmesin :p

Kocaeli İl Temsilcisi

ulem derdettiğin şeye bak be dostum yavvv benim birader şu an samsunda bir gelsin , olmadı sen benim motürü alırsın ben biraderinkini gideriz kankam , canını sıkma , benim cbf seni kaldırır rahat ol sen :cherry

haaa ben cbf ye binmem clasım sarsılır dersen amenna ama aksi taktirde duymayayım motür kiraladığını ....:farao:

ayrıca üsküdarda yalnızmı kalırız sanıyon sen :) yüce abiyide ziyaret ederük (siyahatmaca)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar