şeytan ince ayrıntıda gizlidir :)

Kocaeli İl Temsilcisi
çok güzelmiş, bende de anten gibi birşey var uzatıp araya kaçan vida vs. gibi parçaları mıknatısa toplamak için. ama çok pratikmiş gerçekten paylaşım için teşekkür ediyorum.

evet o anten dende var fakat kırk yılın başında arabayla uğraşırken el girmeyecek kör noktaya vida yada somunu düşürürsen işte o an tırmalayacağın andır , ama benim anlatmak istediğim mevzu ayrı kulvarda , bende teşekkür ederim bu arada vespa kaç model severim kendilerini hastasıyım ama bakma işte cbf takılıyoruz :)

---------- Post added at 17:18 ---------- Previous post was at 17:07 ----------

İrfan abi sorma. :) Vallaha gelecekte olmak istediğim adamsın. Abi kötü benzetme olmazsa birine benzeteceğim. Hani vizontele filminde Radyocu Emin vardı biliyor musun? Abi icatlar yapıyor musun onun gibi. :) Bu arada ben normal bilgisayar hoparlöründen seyyar hoparlör yapmıştım. :) Biraz düşüneyim.Şu anda odadakilerden ne çıkarabilirim diye. Su şişesinden yağ emme makinesi oluyor abi. :) İşe yarar mı?

estağfurullah kardeşim ne mucidi ne icadı yavvv , lütfen olayı büyütmeyelim acizane kendi çapımda takılıyorum işte , icadım derken şaka filan değildir gerçek söylüyorum :cherry:

12-13 yaşlarındayken ayva çubklarını eğerek ve üzerine çuval germek suretiyle (kelebeğe benzer) hazerfen ahmet çelebi gibi uçan kanat yapmıştım :queen:
tabi o zamanlarda nerde internet bilgisayar bile hayaldi ! hatta cips telefonu bile yoktu :p ki bakalım bir şeyler öğrenelim :)

neyse uzatmayayım :)

irfan kanatları yapar sırtına bağlar, yaklaşık 5 -6 metre yüksekliğindeki su deposunun merdivenlerini tırmanır , 2 tonluk su deposunun üzerine çıkar ve

yüce semaya doğru kendini boşluğa bırakır evettttt evet uçmuştur :cherry::queen:

ama atladığı yerden sadece 1- yada 2 metre kadar yol katetmiştir oda yüksekten sıçramanın etkisiyle :cherry::queen: ve göğüs kaburgasıyla karışık burnunun üzerine yere çakılmıştır ,

korkmayın bir yerim kırılmadı :cherry: sadece daha sonraki yapacağım kanadın biraz daha büyük ve daha yükseklerden atlamak olduğuna karar vermiştim :p

o gün bu gündür uçmak tek hayalimdir ama kendi yapacağım kanatlarla , birinci hayalimi gerçekleştirdim buda ikincisiydi (uçmak)

---------- Post added at 17:20 ---------- Previous post was at 17:18 ----------

Abi kolunu sallasan Fatih. Bizden kurtuluş yok. :) Bu arada Metehan abi yok hala. Disiplin cezası bitse de gelse özletti kendini.

mete gene sıvazlamış bir tarafları :cherry: yavvvv tutamıyo kendini bu çocuk , hasta ediyo beni namıssız...:cherry:

piyanistim pazargünü gündüzden boşmusun arabayla sana gelcem bikaç elektirik sorunu var bi akıl danışcam...

İrfan abi Mete abiye bir filtreleyici yapmak lazım.Onun klavye banlanması gereken şeyleri yazmasın. :) Bunu da yapabilir misin. :) Biraz zor olacak ama.

resimdeki gibi eşşek kadar civataları da kaybeden varsa hiç sökmesin kardeşim bişeyi...yalanmı???:queen:

şaka bi yana güzel ama gözünden kaçan ufak ama çooooooooooooooook önemli bir ayrıntıyı belirtmeyi unutmuşsun...

bu aletin mıknatısları aşırı güçlüdür bilirim..ve kendisine tutunan cisimleride mıknatıslandırırlar...:wiinkk:

bazı özel civata veya somun ve pulların asla ama asla mıknatıslanmaması gereklidir...ama elektronik cihazlarda bozulmalara,ama toz talaş vb şeyleri toplayıp (dönen bi şeyde) balans yaptırma,yada aşınıma sebep olma v.s v.s v.s sorunlar ortaya çıkabilir...:pr:

bu dediklerim senin için geçerli değil belki ama ne söktüğünü,söktüğü şeyin ne iş yaptığını bilmeyen usta arkadaşlarımızın bilmesinde fayda var diye düşündüm...:pl:

Kocaeli İl Temsilcisi
piyanistim pazargünü gündüzden boþmusun arabayla sana gelcem bikaç elektirik sorunu var bi akýl danýþcam...

anladigım bir şeyse yardımcı olurum gözüm gel beklerim :)

---------- Post added at 05:37 ---------- Previous post was at 05:32 ----------

resimdeki gibi eþþek kadar civatalarý da kaybeden varsa hiç sökmesin kardeþim biþeyi...yalanmý???:queen:

þaka bi yana güzel ama gözünden kaçan ufak ama çooooooooooooooook önemli bir ayrýntýyý belirtmeyi unutmuþsun...

bu aletin mýknatýslarý aþýrý güçlüdür bilirim..ve kendisine tutunan cisimleride mýknatýslandýrýrlar...:wiinkk:

bazý özel civata veya somun ve pullarýn asla ama asla mýknatýslanmamasý gereklidir...ama elektronik cihazlarda bozulmalara,ama toz talaþ vb þeyleri toplayýp (dönen bi þeyde) balans yaptýrma,yada aþýnýma sebep olma v.s v.s v.s sorunlar ortaya çýkabilir...:pr:

bu dediklerim senin için geçerli deðil belki ama ne söktüðünü,söktüðü þeyin ne iþ yaptýðýný bilmeyen usta arkadaþlarýmýzýn bilmesinde fayda var diye düþündüm...:pl:

doğru dersin kanka:) herkez senin gibi tank yapmadigi için sorun olmaz operim ellerinden :)

---------- Post added at 05:40 ---------- Previous post was at 05:37 ----------

Ýrfan abi Mete abiye bir filtreleyici yapmak lazým.Onun klavye banlanmasý gereken þeyleri yazmasýn. :) Bunu da yapabilir misin. :) Biraz zor olacak ama.

:) o bir yolunu bulur gene taşı gediğine koyar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar