Honda Honda CBR 1100 XX Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sahibinin son fiyatı 16.000 TL ciddi düşünürsen biraz daha bastırırım...

xx e gelecek olursak ,

xx benim gözümde tam bir aile aracıdır.
ancak içinde 8.000 rpm den sonra ortaya çıkan bir canavar barındırır.
kuru ağırlık 240 kg. olan bu motorun düşük hızlarda ve dar alanda manevra kabiliyeti düşüktür ama yolu buldumu senin motorun dahil bir çok motora toz yutturur.
nefis torku sebebiyle sürekli vitesle haşır neşir olmazsın yüksek vites düşük devirde bile oldukça tatminkar sürede kalkınır.
yakıt korkulası seviyede değildir ama gazladın mı acımaz emer depoyu...
fren konusunda söylenecek hiçbirşey yok fren mesafesi , yol tutuşu ve çabuk frenlemesi nedeniyle üstünden aşıp takla atabilirsin :)

ne bileyim işte çok aradım aldım , sattım ve pişmanım. :)

gaz verme sende şuna ...
ufacık tefecik adam 600f'ten uçuyordu 200le giderken virajda.
anlatmıyor öyle forumda ama daha biraz daha binsin 600f'ine oralarda mutlu mesut

gaz verme sende şuna ...
ufacık tefecik adam 600f'ten uçuyordu 200le giderken virajda.
anlatmıyor öyle forumda ama daha biraz daha binsin 600f'ine oralarda mutlu mesut

yok yahu gaz filan vermiyorum , yakın bir arkadaşımın pertten dönmüş ve km. çekilmiş xx ini cakalaz'a kakalamaya çalışıyorum , :cherry:

yok yahu gaz filan vermiyorum , yakın bir arkadaşımın pertten dönmüş ve km. çekilmiş xx ini cakalaz'a kakalamaya çalışıyorum , :cherry:

600f tam cüssesine göre motor xx'i alacak böcek gibi kalacak üzerinde sonra.
gerçi şimdi tutturur yeni zx14r'dan alacam diye ya....

Kuru agırlık 240 kg demek, ,iyiymiş. Ben kuru agırlıgı 220 kg olan olan banditi dizlerimi bükerek tabanları yere bastıgım halde bazı yerlerden geri geri çıkartırken zorlanıyorsam dogan 20 kg daha agır motoru o ufak cüsseyle nasıl hareket ettirecek merak ediyorum. 50 defa dedim o motor senin cüsseye büyük ayrıca 600f'deki viraj keyfini onda alamayacaksın diye ama bu aralar söylenenleri algılamayla ilgili ciddi sorunları var. Bir kulaktan giriyo digerinden çıkıyor...

Kuru agırlık 240 kg demek, ,iyiymiş. Ben kuru agırlıgı 220 kg olan olan banditi dizlerimi bükerek tabanları yere bastıgım halde bazı yerlerden geri geri çıkartırken zorlanıyorsam dogan 20 kg daha agır motoru o ufak cüsseyle nasıl hareket ettirecek merak ediyorum. 50 defa dedim o motor senin cüsseye büyük ayrıca 600f'deki viraj keyfini onda alamayacaksın diye ama bu aralar söylenenleri algılamayla ilgili ciddi sorunları var. Bir kulaktan giriyo digerinden çıkıyor...

adama gaz veriyorsunuz kendisi gaz olacak sonunda...
illa kulağından çekmek mi lazım bunun :p

sahibinin son fiyatı 16.000 TL ciddi düşünürsen biraz daha bastırırım...

xx e gelecek olursak ,

xx benim gözümde tam bir aile aracıdır.
ancak içinde 8.000 rpm den sonra ortaya çıkan bir canavar barındırır.
kuru ağırlık 240 kg. olan bu motorun düşük hızlarda ve dar alanda manevra kabiliyeti düşüktür ama yolu buldumu senin motorun dahil bir çok motora toz yutturur.
nefis torku sebebiyle sürekli vitesle haşır neşir olmazsın yüksek vites düşük devirde bile oldukça tatminkar sürede kalkınır.
yakıt korkulası seviyede değildir ama gazladın mı acımaz emer depoyu...
fren konusunda söylenecek hiçbirşey yok fren mesafesi , yol tutuşu ve çabuk frenlemesi nedeniyle üstünden aşıp takla atabilirsin :)

ne bileyim işte çok aradım aldım , sattım ve pişmanım. :)

Pişmansın dimi abim :)

Kullandığım motorlar içinde en zevk aldığım,en keyifli yolculuklar yaptığım yol arkadaşımdı XX...Emsallerine göre çok az yakan,en sorunsuz,basınca insanın yüzünü kara çıkartmayan taş gibi bir motordu..hala daha onu özlüyorum..
Resimziya1069.jpg

19739_244990793808_627673808_313238.jpg

Resimziya1163.jpg

ulem alayım desem iyi güze ama bana şehir içinde ızdırap olacak sürekli caddeye inen biri olarak 600f daha iyi bence :)
böyle kocamana birşey alıpta manevra kabiliyetimi düşürmeyeyim hiç en güzeli...

Honda hayat onda: xx denilince yol hız özgürlük konfor......şehir içinde ise bence en iyisi cbr 250.....kullandım müthiş rahat...bisiklet gibi....ama orta kalite derseniz 600 f....hem gazla hem şehir içinde dolaş..

takendy çok şakacısın :))) sen maltepedemısın

hayırlı uğurlu olsun ,

çok güzel bir motor aldın emin olabilirsin.
hem xx seçmene hemde bahsi geçen Ramoto daki xx i almana sevindim.

kazasız belasız kullanman dileğiyle .

Bostancı'dayım ancak ustam Maltepe'de Ramazan abi orada takılıyoruz yani

görüşmek üzere...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar