laf dalaşına filan girdiğimiz yok, yukardada yazdım benim anlayamadığım motorun yokken ve bu motorun kullanıcısı değilken yorumlar yapman(1-2tur atmakla yorum yapılmaz). insanların forumlara giriş amaçları motorların birebir kullanıcılılarından yorumlar bilgiler almaktır, zaten kullanıcı olmayanların gereksiz yorum yapanların yorumlarını kale almamaktadırlar. ne markaya ne modele bir bağlılığım yok kullandığım 3motor için burada yada başka forumlarda yorumlarımı sıkıntılarımı dile getirdim(altını çiziyorum kullandığım motorlar hakkında yorumlar yazdım), forumu baştan sona okursan sıkıntılarımızı dile getirdik hep, hali hazırda çok bozuk yollarda gidonda hafif vuruntu yapmakta ve bunun önüne geçilemekte.
dikkat edin bir forumda bir başlık açılıyor, misal kawasakinin "SAKİ" modedi olsun. bu modelin + ve - leri nelerdir? soru.
bir başlıyor millet yorum yapmaya allah allah
yok "SAKİ" çok benzin içiyo, kafası güzel geziyo,
yok gazı verdinmi hemen gaza geliyo,
yok frene bastınmı durmuyo,
yok balataları sıyırmış geziyo,
vs. vs. .....
bilmeyen, uzaktan görmüş, sesini duymuş hatta rüyasında görmüş 100kişi yorum yapıyor ama sadece yıllardır kullanmış 3-5 kişi gerçek deneyimlerini yazıyor. çünkü bu yılarca kullanma deneyiminde kişi hem motorla ilgili sıkıntıları hemde bayi-servis sıkıntısını birebir yaşamış oluyor.
ayrıca adı gecen kawasaki ve yamaha da gercekten büyük bir sıkıntı var, ister 10yaşında olsun ister yeni model olsun bu markalarda distribütör den kaynaklı bir parça sıkıntısı vardır. forumlar incelenirse avukat "savaş kayan" abimiz yamahayla baya bir papaz oldu, okadar uğraşmasına rağmen parçaların tümü eline taksit taksit ve toplamda 4ayda geldi.
sonuç olarak TERAPİST vesilesiyle, anlatmak istediğim kimse gereksiz yorumlarda bulunmasın, bırakın yorumu gerçek kullanıcılar yapsın lütfen
arkadaşım insanların yorum yapabilmesi için önce okuması sonra anlaması sonra kafasında değerlendirip yazıya dökmesi gerekiyo sen belliki daha okuma kısmını becerememişsin... benim yukarıda yazdığım yorumların hangisinde str şöyledir str böyledir str yakar str titreşimlidir str kötüdür vs. yorumumu gördün merak ediyorum böyle bir yorum yapmadım. kros motorların uzun yoldaki performansından ve üzerindeki lastiklerin asfalt performansından bahsettim str ile alakalı özel bir yorum yapmadım. (ki str alıp sm ye çevirmeyi düşündüğüm motordur). konuyuda en baştan okursan sen üye olmadığın zamanlarda benim yaptığım yorumları görürsün o zaman motor hakkında ki düşüncelerimide öğrenirsin. Ben str hakkında ne detaylı bir yorum yaptım ne de stryi kötüledim ben kros motorlar hakkındaki uzun yol düşüncemi paylaştım. Lütfen mesajlarında benim ismi yazarak benim vesilemle insanlara bişey söylemeye kalkışma. Evet gerçektende sana cevap vermek için yaptığım yorumlar çok gereksiz zaten okusaydın benim neden bahsettiğimi anlardın nese keşke çok sevdiğin kuba markasını motosikletinden çıkartıp oraya b.k attığın yamaha markasını yapıştırmasaydın motorunun kuba olmasından rahatsızmısın yoksa yada alsancakta seni görenler yamahamı kaçlık abi diyemi soruyolar. evet bende motorunu alsancak iskeleye çıkan arada gördüğümde yanimda ki bir kaç arkadaşla birlikte birlikte bu yazıyla ilgili düşüncelerimizi söyleyip gülmüştük biraz ama o yorumları burda yazmakta uygun değil malesef...