İyi akşamlar adım Okan istanbulda yaşıyorum 45 yaşındayım , 4 ay evvel str250 yi gördüm ve hemen aldım üstüne üstlük 1000 RR kullanıcısı iken millet almadan araştırırken ben gerek görmedim sonuçda çinli ne kadar iyi olabilir ki dedim ilk işim stikırları sökmek ve mesleğim gereği elim yatkın olduğundan Honda logolarını yapıştırdım. Emin olun asya bayi bile Honda nın bu modeli ne zaman piyasaya çıktı diye sordu motor dikkat çekiçi aldıkdan 2-3 gün sonra netde bu forumu gördüm 4 aydır takip ediyorum yazılanlara bazen hayretle bazende affedin kızıyorum. Kullananların bilgilerini paylaşması adına az önce üye oldum cevaplamak istediğim bir kaç soru vardı 1) bir arkadaş arka dişlinin büyümesinin neticesini sordu, evet ben büyüttüm hızı 10-15 km düştü ama tork arttı sıkı debriyajla 2 de bile tekere kaldırırsınız zira 1. vitesi söylemiyorum acemi denerse kaldırmayı takla atabilir. 2) Huckle nıckli arkadaş seleden rahatsızmış 25 tl masraf ve kendi emeğimle seleyi 3 cm lik sünger ile kapladım sorun çözüldü (bu çözüme sebebim kuyruk sokumuma giren ağrı sebeb oldu

) 3) Sağlamlık konusuna gelince yeterince sağlam zira atlıyorum zıplıyorum sadece gidon kilidi çalışmıyor sebebini bilmiyorum belki çocuklar oynayıp kırdı 4) Mekanik olarak sıkıntım yok şuan 1000 km de arka sizce frende kronik denen sorunu yaşamadım (Henüz

) sadece marş motorum bozuldu ve 2 günde yenisi geldi garantiden değişti 5) Orjinal lastikleri asvaltta iyi ses yapmıyor kayma yok ama arzide ve çamurda iyi değiller 3-4 kez kemerburgaza gittim performansını beğenmedim ama değiştirmeye gerek görmedim. Dişli ve sele resimlerini ilk fırsatta yükleyeceğim sözün kısası ben memmunum büyük dişli ile 100 km yi göremiyorum zaten öyle bir niyetim de yok olsa RR ı satmazdım ön yargılarımızı aşmanızı öneririm aynı paraya 2. el japonda alınır ama yaklaşık 10 yaşında olur ben kendi payıma kredi kartına 12 ay vadeli aldım para bağlamadım 2, el de nakit ödeyeceksin yedek parça pahalı ben bunu tercih ettim herkese saygı duyarım. şimdilik iyi geceler.