nedemek rica ederim amacımız bilgi paylaşımı.
kullanmadığım için 2si içinde yorum yapamam, daha yeni piyasaya girdiği içinde alıp kullanan kişilerin yorumlarını beklemek lazım. fakat yakın cc'deki ve beygir gücündeki cross motorların arka dişli çapları genelde büyüktür. yani amaç hızdan ziyade çekiş gücüdür, dağ bayır yokuş rahat tırmanabilmesidir. çevremde çok crooss kullanıcısı var xt125, xl200, wr125, kanuni250, skygo200, skyteam200 vs. bu motorların son hızları genelde birbirlerine yakındır, çünkü arka dişli çapları hız için değil tork içindir. o sayfadada yazmıştım eğer biraz daha fazla hız yapmak isteyen olursa arka dişliyi kuçültmek lazım. bu aynı cc deki her motor için geçerli. niyetin cross motora binmekse, hem hız hemde tork istiyorsan 400ve daha üstü cross motorlara bakmalısın bence
400- 500 lükler beni aşar :cherry:
ama dediğin gibi arka dişliyi deyistirirsem olur.. str 250 zaten aşırı güçlü gibi geliyor bana... biraz güçden düşse ne olaçak sanki !!
sen hiç arka dişliyi deyiştiren birisini tanıyormusun? nasıl uyum sağlıyor... problem çıkarmaz inşallah ???
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:27 ----------
Aslında 3-5 kişi sipariş versek daha iddialı oluruzAncak sipariş işini ciddiye alırlarsa "siz şukadar parayı(ücretin tamamını) verin, biz getirelim" diyecekleri için pek sıcak bakmıyorum. Hani çok güvenilir bir firma olsa, tamam dediklerinde tamam olsa düşünülebilir.
tabi fiyat olarak şuna yaklaşıcaktır kesin
???!! ::alkiis:: !!???
Eyer gerçekden öyle bişey yapmayı düşünürseniz bende katılırım !!!
bu ara onun beraber alsak bile fiyatı nekadar düşebilir ki ??
tahmin fiyatı heralde 6000 arası ??