sol taraf yağ kaçırıyor

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
bu 18 numara da ön zincir dişlisi oluyor dimi
evet...onu sökünce arkasında görürsün....vites boşta ise onu elinle de çevirebilirsin....dişliyi söküp oraları bezle sil... motoru çalıştırıp vitese tak ordan yağ gelirse arıza bulunmustur...

arkadas dedi ya motorun üzeri komple yağlı olur die.sağ tarafa dogru yavas yavas ilerliyor yağ sızıntısı zaten.motorun sağından da belli biraz.contaya bakarım ordan kacırmıyorsa artık servisin yolunu tutarız.ferhatkars akrkadasım sanada ayrıyeten tşk ediyorum saolasın

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:55 ----------

motorun yagınıda değişeyim ben en iyisi.kaç numara yağ kullanmalıyım sizce kışlık olarak

Motosikleti
kuralkanın sitesine girip ordan motorun kullanma klavuzunu indirip yag numaralarına bakabılırsın....
motorun yağlı yerlerını mazotla yada benzınle guzelce sılıp motoru calıstırıp bı bak tam olarak neresınden yag kacırıyor... ona göre belki servislik bir şey yoktur....bosyere paran gitmesin...

asla ve kat'a :) severim böyle şeylerle ugraşmayı.küçükken sağlam bisikletimi bozup tekrar yapmaya calısrdım.basarılı olurdum cogu zaman.zaten yapamayacagım işe kalkışmam :)

Motosikleti
iyi uğraş bakalım.... ben de bisikletten yetmeyim....:)

bende eski bisikletçilerdenim ama motorda daha yeniyim.ufak tefek ilere elim yatkındır baka baka söke taka öğrencez.bide egsoz ve lastik deişmem lazım.bu konuda ne önerirsin.cıkma bulabılırmıyız acaba

bahsettiğim sol taraftaki keçenin ölçüleri nedir bilen varmı??? yada windye uygunluğunu nasıl anlarım

Motosikleti
bahsettiğim sol taraftaki keçenin ölçüleri nedir bilen varmı??? yada windye uygunluğunu nasıl anlarım

kardeş bozuk keçeyi sök ... üzerinde ölçüleri yazar....yazmasa da keçeyi alacagın yerde eskisini kumpasla ölçüp aynısından verirler....

lastik 40-50 lira...100 liraya IRC felan 1 çift al tak...
ekzos için birşey diyemeyeceğim...

Son düzenleme:
Motosikleti
ne demek hacım.... burda bulunma amacımız bu zaten... bilgi paylaşımı....
yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana....:flower:

anlattıklarını kafamda canlandırıyorum.gözlerimi kapayıp işe koyuluyorum.şu an gercek anlamda yapabilecek halde deilim.ayak kırık ama az kaldı yakında ayaklanırım Allahın izniyle.ozaman bakıcam o işlere :)

Motosikleti
geçmiş olsun kardeş...hayırdır ne oldu ayagına...

kırıldı ayağım.ama motor kazası deil çok şukur.benım sahsi sakarlığım :)

ferhat kerdeş o yağ dişlinin ordan contadan kaçmıyorsa değişmem gereken parça bunun gibi bişeymihttp://www.denizmotortr.com/urun_detay.asp?id=3222

on dişli milinin motora girdi yerın donen kısmını degılde bır ust kısmını sıvı conta sür bekle kurusun baya bi idare eder benımkıde kacırıyordu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar