topcase boyama

shad 37 lt çanta 110 km\h ile giderken fırladı asvaltta 5-10 takla sonrada tarlaya fırlaaaaa
Arkadaşlar komple önce kalın sorada ince zımpara ile zımparaladım bunu boyamanın bir yöntemi bilen varmı?
şu anda yeni alınmış roman kapağı misali tertemiz..
ama mat ..yardımcı olursanız çok sevinirm. =)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Önce plastik astar uygulayıp daha sonra akrilik boyayla boyayabilirsin. Son olarak da mat vernik atarsan boya daha dayanıklı olmuş olur.

teşekkürler slayerrr
buarada konu başlığını bükük yazmışım hemen düzeltiyorum.

Tabiki boyayabilirsiniz fakat sprey boya ile pek hoş sonuç çıkmaya bilir. Pek amatör işi değil açıkcası.

Kesinlikle plastik yüzey astarı kullanın (ilk önce direk onu uygulamanız lazım)
Sonra Akrilik astar , boya , vernik . Askarın çok iyi kuruması lazım.

yani bir boyacıda işimiz hallolur evde yapılacak iş değil gibi.. aster vernik.. boya kompresörü şart..

Forumdan Uzaklaştırıldı
yani bir boyacıda işimiz hallolur evde yapılacak iş değil gibi.. aster vernik.. boya kompresörü şart..

Eğer düzgün boya atabileceğini düşünüyorsan, kullanman gereken tüm malzemelerin sprey halinde satılanları mevcut. İstersen alıp önce bir dene zaten çok para tutmaz. Olmazsa boyatırsın. Boyacılar uçuk fiyatlar isteyebiliyor böyle şeylere.

haklısınız arkadaşlar. önce bir araştırma yapmak lazım çanta yeterince haba oldu güzelim shad gitti... iyice berbat etmeden önce bir boyacıya ..olmazsa kendim birşeyler yapmak zorundayım işin kötü yanı stop lamba bölümüde kırıldı yedek parçasını nasıl bulabilirim onu düşünüyorumm... 150 200 tl lik çanta mahvoldu ya...

Forumdan Uzaklaştırıldı
haklısınız arkadaşlar. önce bir araştırma yapmak lazım çanta yeterince haba oldu güzelim shad gitti... iyice berbat etmeden önce bir boyacıya ..olmazsa kendim birşeyler yapmak zorundayım işin kötü yanı stop lamba bölümüde kırıldı yedek parçasını nasıl bulabilirim onu düşünüyorumm... 150 200 tl lik çanta mahvoldu ya...

Yapabileceğini düşünüyorsan ve kendin boyamayı denersen en fazla aldığın malzeme kadar zararın olur. Olmazsa üzerinde ine bir zımpara yapıp boyacıya yaptırabilirsin. Yedek parça konusunda bilgim yok.

312801_10150286641639094_586859093_7879962_308834845_n.jpg

Üstteki çantaları tanıdık bir boyacıda 70 lira gibi bir paraya boyatmıştım. Motosikletimin aynı rengi oldu şimdi. Önce plastik astar, sonra sertleştirici ve metalik otomobil boyası. Tabi öncesinde çizikler için macun ve zımpara. Malzemesini de ben götürdüm. Ortalama 100 e geldi. Çzntanın orjinali şu şekildeydi;

images

bende çanta mı geçtiğimiz ay boyatmıştım.verdim oto boyacına güzelce boyadı.eskisinden daha güzel diyebilirim.çok büyütülecek bi konu değil. evde kendin uğraşacağına ver gitsin boyacıya güzel bi işçilik çıkarsın ..ben 50TL vermiştim

Hımmm... Konu başlığını görünce aklıma geldi birden. Motoruma yakıştıramadığım(görüntü olarak itici geliyor) bir arka çantayı boyayla(Grafiti gibi) yada kaplamayla güzel bir şekle sokup takabilirim motoruma :) Evet evet bunu yapabilirim, hatta yapmalıyım...!

Bir de ufak bir soru, yaklaşık olarak en az kaç lt'lik bir arka çanta 1kask+ufak tefek eşya alır?

bende 32ltlik çanta var kask artı eldiven ve kaskın içinide kullanırsan ufak bi belçantası alabilmekte ha grafiti işine gelincede şu ara pek bi meşhur olan arabaların sol ayna ve sol çamurluklarını kaplattığı renkli renkli stickerlar var görüşssündür muhtemelen oda süper olur ;)

Yasdal arkadaşım çok teşekkür ediyorum. 100 biraz kabarık olmuş ama tanıdık bir boyacı ayarladım bile inş 100 tutmaz çanta zaten 130 150 tl ....

bende 32ltlik çanta var kask artı eldiven ve kaskın içinide kullanırsan ufak bi belçantası alabilmekte ha grafiti işine gelincede şu ara pek bi meşhur olan arabaların sol ayna ve sol çamurluklarını kaplattığı renkli renkli stickerlar var görüşssündür muhtemelen oda süper olur ;)
Sanırım bahsettiğiniz şey bu.Aslında güzel olabilir.Ama bir photoshop denemesi yapmak şart ve o kadar kıvrımlı yüzeye biraz uygulamak zor olabilir.Bu arada o kaplamanın adı hellaflush .İnternetten bulup bir reklamcıya yaptırabilirsiniz.
196325_1864000555869_1116645818_32243820_7290279_n.jpg

Son düzenleme:
Boya alacaksın astar alacaksın bir sürü iş geriye kalanlarda bir işe yaramayacak en güzeli bir boyacıya uğrayıp yaptırmak öyle büyük bir ücrette alınmaz iş ufakmış.

Sticker yaparsan alttaki çizikler yine çirkin bir görünüm arzeder. Ama önce güzel bir tesviye yaparsan olur.

Sanırım bahsettiğiniz şey bu.Aslında güzel olabilir.Ama bir photoshop denemesi yapmak şart ve o kadar kıvrımlı yüzeye biraz uygulamak zor olabilir.Bu arada o kaplamanın adı hellaflush .İnternetten bulup bir reklamcıya yaptırabilirsiniz.
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...64000555869_1116645818_32243820_7290279_n.jpg

Evet arkadaşın kastettiği şey buydu. Bende bilmiyordum adını, öğrenmiş oldum. Ancak fiyatlara baktım da bir top-case'i kaplatmak 100~150 civarı bişeye geliyor. Benim motor da turuncu, böyle cicili bicili şeyler güzel ama benim motora ne kadar gider bilemiyorum. O kadar da para verip içime sinmezse üzülürüm valla :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar