Arkadaşlar uzun süredir herhangi bir yazı yazmıyordum, ancak hem şehitlerimiz hem de şehitlerimizden ötürü motosiklet işin içine karışınca dayanamadım. Öncelikle pkk denen şu "neyse tam açmıyayım ağzımı", terör örgütü ve arkasındaki güçlere lanet olsun. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.
Çok uzun bir süredir ben motosiklet camiası içerisindeyim ve hemen hemen bütün grupları bilir tanırım, seda kardeş eminim ki BCC den volkan abi cemal abi çok güzel bir karar almışlar, bu gezinin iptal edilmesi çok doğru bir davranıştır. Hedef alır gibi değil sadece bildiğimden söylüyorum BCC ve diğer bir takım kuluplerde alkol serbest yaptıkları gezilerde genellikle eğlence mekanlarına giderler. Aralarında çok sevdiğim dostlarım var bu asla tenzip amaçlı değildir aksine verdikleri karara duyduğum saygıdır. Şehitlerimizin arkasından alkol alıp müzik dinlemek pek uygun bir davranış olamazdı ve tedbirde alınmış.
MT gezisine gelince katılamıyacak olmam çok üzücü ancak ben hiç bir mt gezisinde alkol görmedim, hiç bir mt gezisinde çalgılı çengili bir mekan görmedim. Ayrıca gidilecek yer İznik eminim ki Bayraklı Dede ye çıkıp dua okunacaktır, eminim ki orada Allah katında çok değerli ermişlerimizin türbeleri gezilecektir ve eminim ki namaz kılan arkadaşlarımız vakit namazlarını bu türbelerde kılacaklardır. Ha bunun yanı sıra grup olarak bir çay bahçesinde içilecek 2 bardak çay ve yanında edilecek sohbetlerde konu olarak şehitlerimiz ve ülke bütünlüğü olacaktır bunun da tutulması gereken yasımıza ters olduğunu düşünmüyorum...