- Konu Yazar
Allah demet demet baknotlar nasip etsin sana![]()
hepimize nasip etsin inş...
Allah demet demet baknotlar nasip etsin sana![]()
yapışoppie koptumevet. motorda orjinal çinko lastikleri olmadığı belliyoksa zaten stoppie değil yapışoppie yapardın
![]()
... güzel hareketler
pistlerde de görürüz inş
![]()
150 liği ikinci el pendikte birisinden aldım 100 Tl ye daha sıfır ayarında gördüğünüz üzere gayet iyimaşallaahgerçekten çok güzel fotolar bu arada lastiklerini nereden kaça aldın ebnde onlardan aradım ama arka tekerleğe göre bulamadım 170 den aşşağısı yok 150 li lik lazım
teşekkür ederimmTebrikler güzel resimler :cat:
tebrikler...
yalnız birşey dikkatimi çekti hep soluna yatmışsın biraz da sağına yat...
küçükken hocalar iki kulaktan eşit çekerdi biri büyük biri küçük kalmasın diye :queen:
tek kelime ile TEBRİKLER VE BRAVO. Çok beğendim kardeş. İnsan imreniyor. Aynı lastiklerden alsakmı ne.
Selamlar
teşekkürler adnan abi... bu arada lastikleri tavsiye ederim...
Arkadaşım seni nasıl tebrik etsem bilemiyorum zamanlaman süper saatlerdir forumu didik didik ettim bu konuyu arıyordum aradın mı bulamazsın ya o hesap bulamadım, yorumun konuyu güncelledi de gördüm sağolasınbu arada o w/d mevzusunu ben de merak ediyorum
![]()
sağolasıınnnnçok gzel hareketler bunlar..sanada bu yakışır....
evet adnan abi lastikler iyidi fakat ön şuan eskidi yeni pist lastiği hediye olarak aldım onlarla devam edicem çalışmalara... havalar soğudu fakat ben özel sebeplerden buluşmalara katılmıyorum mümkün olduğunca...Evet, görülen o ki, lastikler boş değil. Değer yani. Bu arada, havalarda bozdu artık, buluşma olurmu daha? Veya olunca duysak.
Selamlar
Kendine iyi bak