Hyosung GT250R Diz Verme+Yere El sürtme Ve Stopie(video)

Günümüz boş geçmemesi için Avcılardaki konser alanına arkadaş ile indik o fotoları çekti ben döndüm....

Giyindim korumalarımı sırtlığımı montumu dizliklerimi eldivenimi ve kaskımı başladım antrenmana....

NOT: Bu fotoların çekildiği ve motosikletin sürüldüğü alan boş ve trafiğe kapalıdır..! trafikte ve günümüz yollarında virajlarda denenmesi oldukça tehlike arz edebilir......

Sıcak sıcak fotolar karşınızda umarım beğenirsiniz...

3146d250.jpg

92655194.jpg

3e8e248a.jpg

492bfe99.jpg

f60aa519.jpg

be567b9c.jpg

b403c976.jpg

5481dd2a.jpg

8299a369.jpg

133176d0.jpg

84a1a71d.jpg

d532a0cd.jpg

077eba02.jpg

d944f05c.jpg

Umarım beğenmişsinizdir.....Maşallah demeyi unutmayın ...orada demedikleri için okula giderken tozlu zeminde sol tarafa düştüm..:farao: her zaman motosikleti iyi bilmek yetmiyor..ülkemin yollarında...

Merak edenler için Motosikletimde Michellin pilot power 2ct lastik var.. .. :)

Buda konu ile ilgili videodur... aşağıda..
https://www.facebook.com/video/video.php?v=10150340555924421

şimdiden güzel yorumlarınız için teşekkürler... Pist yarışlarına hazırlıklar devam edicek...

evet. motorda orjinal çinko lastikleri olmadığı belli :D yoksa zaten stoppie değil yapışoppie yapardın :D :D... güzel hareketler :) pistlerde de görürüz inş :)

Görkem çok güzel haraketler bunlar:) Arkadaki hatun ablamız senle bir tur atmak istedi mi yine:cat:

evet. motorda orjinal çinko lastikleri olmadığı belli :D yoksa zaten stoppie değil yapışoppie yapardın :D :D... güzel hareketler :) pistlerde de görürüz inş :)
teşekkürler abim.. inş seneye pistlere adım atıcağım....
Görkem çok güzel haraketler bunlar:) Arkadaki hatun ablamız senle bir tur atmak istedi mi yine:cat:
yok sadece seyirine baktı birazda arkaya binmeye yemedi galiba önünde stopie falan yapınca.... :)
ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR :cat:
Güzel evet ama lastik ve zeminn iyi olması lazım...

Tebrik ederim güzel hareketler,fakat fotoğraflardan gördüğüm birşeyi sormak istiyorum.

Birçok ss motosiklette plaka o şekilde garip yerlere takılıyor yada tamamen sökülüyor. Neden böyle bir şeye gerek duyuyorsunuz? Plaka kimi neden rahatsız ediyor?

Vakumluyo lastik zemini dicektimki tozlu zeminde küçük bi yaramazlık yapmış. geçmiş olsun...

Son foto superbike yarışından sanki:cat:

maşallah allah daha iyilerini yapmayı nasip etsin çok güzel :) ancak paket taş olan bir zeminde okadar yan yatırmak riskli değil mi sonuçta asfalt gibi dümdüz bir zemin değil

Ben olsam o ihtimal doğrultusunda yapmaya tırsardım işin ucunda motoru düşürmek var :)

Tebrik ederim güzel hareketler,fakat fotoğraflardan gördüğüm birşeyi sormak istiyorum.

Birçok ss motosiklette plaka o şekilde garip yerlere takılıyor yada tamamen sökülüyor. Neden böyle bir şeye gerek duyuyorsunuz? Plaka kimi neden rahatsız ediyor?
şöyleki başımdan bir olay geçti bir araç tarafından gecenin bir vakti kovalandım... ozmn plakam açıktaydı ve tek istediğim plakamın o an olmamasıydı bir daha tanımaması için bu sebeten motosikletime undertail taktım ve plakayıda alta koydum....

Vakumluyo lastik zemini dicektimki tozlu zeminde küçük bi yaramazlık yapmış. geçmiş olsun...

Son foto superbike yarışından sanki:cat:

evet tozlu yerde ufak bir yaramazlık yaptı ön teker ama tutuşu gayet güzel yaramazlığı yapması gereken yerde yaptı diyebiliriz...

ben en çok 6 ve 8 i beğeniyorum özellikle 8 ama kıvılcımlardan dolayıda 6 dan vazgeçemedim... gerçi hepsi güzel :)

maşallah allah daha iyilerini yapmayı nasip etsin çok güzel :) ancak paket taş olan bir zeminde okadar yan yatırmak riskli değil mi sonuçta asfalt gibi dümdüz bir zemin değil

Ben olsam o ihtimal doğrultusunda yapmaya tırsardım işin ucunda motoru düşürmek var :)

buradaki parke taş araçlar tarafından ezilmemiş üzeri pütürlü tutuşu daha çok arttırıcak bir yüzeye sahip (trafiğe Kapalı konser alanı)..bu sebepten normal parke taş ve asvalta göre daha iyi durumda bu sebepten burayı tercih ettim ve güvenle yatırdım....

Çok güzel fotoğraflar, pistlerde de görebiliriz seni umarım :) tozlu zemin çok sıkıntı, anında bırakıyor lastik, geçmiş olsun.

lastik michelin olunca motoru yatırmak biraz daha kolaylaşıyor. elinize dizinize sağlık :) çok güzel resimler.

maşallah allah nazarlardan saklasın bişi sorasım geldi.
yerde duran bir bozuk parayı seyir halindeyken ala bilirmisin. :)

Adana İl Temsilcisi
bravo :thumleft: dikkat ettimde,videoda da,resimlerde de hep sola çalışmışsın,sağın zayıf mı ?

Son düzenleme:
Görkeme tam destek,,, aramızda yetişmiş iyi pilotlardan biri imkanlar dahilinde en iyisini yapmaya gayret ediyor tebrik ederim görkem

lastik michelin olunca motoru yatırmak biraz daha kolaylaşıyor. elinize dizinize sağlık :) çok güzel resimler.
evet lastiğin güzel olması lazım tabiki...:) fotoalrı beğenmene sevindim
maşallah allah nazarlardan saklasın bişi sorasım geldi.
yerde duran bir bozuk parayı seyir halindeyken ala bilirmisin. :)
teşekkür ederim sağolun allah hepimizi nazardan saklasın fakat bana okula giderken nazar değdi bile.. :) bozuk para olayınıda denemedim... :) fakat banknot olursa kesin alırım onu biliyorum :queen: bozuk para için eğilmeyebilirim
Çok güzel hareketler bunlar :wiinkk:
eyvallah ali... :)
bravo :thumleft: dikkat ettimde,videoda da,resimlerde de hep sola çalışmışsın,sağın zayıf mı ?
o gün sadece solu denedim arada bir sağa yattım fakat sağa yatarken çok ufak bir sorun var bir gün çalışma ile rahatlıkla üstümden atarım tabiki sağa yatmak daha zor sola göre Dizim iyileştikten sonra sağ yönde diz vermelerde olucak..
helal len... neredeeeeen nereyeeee....
sağolasınn teşekkürler... :)
Görkeme tam destek,,, aramızda yetişmiş iyi pilotlardan biri imkanlar dahilinde en iyisini yapmaya gayret ediyor tebrik ederim görkem
teşekkür ederim cem abim...en iyisini yapmaya hep gayret ediyorum Motosiklette kendini geliştirmek önemli bence !
Nice keyifli sürüşlere diyeyim... Güzel fotoğraflar.
teşekkür ederimmm sizede keyifli sürüşler dilerim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar