[Ankara - MT]

c.tesi sabahı işe giderken eskişehir yolunda bmw 1200gs li 4-5 motorcu gördüm ve derin derin iç çekerek gittim işe :))) resimlerden anlaşılan hareketli ve güzel geçmiş , herşey bir yana grup olarak uzun yol yapmak bile yetmiştir . herkes kazasız belasız döndüğüne göre yediğiniz içtiğiniz sizin olsun ve gördüklerinizi anlatın barii :)

Gördüklerimizi bu Cumartesi akşamki buluşmamızda anlatalım madem.
Evet arkadaşlar bu cumartesi yine aynı mekanda saat 20:30 da buluşmamızı yapalım. Duyanlar duymayanlara duyursun.
Bu arada havalar soğudu bahanesi kabul edilmemektedir :)

Hüseyin abi nerelerdesin?

hüseyin abimizin internetinde ufak bir problem var ondan dolayı yazamıyor kendisi ve selma ablamızın durumu da gayet iyi daha geçen gecenin bi yarısı görüştük :)

Gördüklerimizi bu Cumartesi akşamki buluşmamızda anlatalım madem.
Evet arkadaşlar bu cumartesi yine aynı mekanda saat 20:30 da buluşmamızı yapalım. Duyanlar duymayanlara duyursun.
Bu arada havalar soğudu bahanesi kabul edilmemektedir :)

Aynı mekan derken Tantuniciyi mi kastediyorsun Taşkın ?

Havalar da soğudu... :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
internet sorunum aşılmış durumda...vınn denilen icat dışarıdan her ne kadar işe yarar görünsede alıp kullanınca sinir bozucu olduğu anlaşılıyor :jocolor:4gb kota dolduğu an hizmet aşırı derece yavaşlıyor hatta yok oluyor gibi 10 gün önce kotam dolduğu için uzak kaldım...
aynı mekan derken bahçeli 4. cadde de gittiğimiz barda buluşuyoruz.

internet sorunum aşılmış durumda...vınn denilen icat dışarıdan her ne kadar işe yarar görünsede alıp kullanınca sinir bozucu olduğu anlaşılıyor :jocolor:4gb kota dolduğu an hizmet aşırı derece yavaşlıyor hatta yok oluyor gibi 10 gün önce kotam dolduğu için uzak kaldım...
aynı mekan derken bahçeli 4. cadde de gittiğimiz barda buluşuyoruz.

Pyro isimli mekandır, bağlantı çalışıyor mu tam bilemiyorum test edemiyorum şirkette ama herkes biliyor zaten pyro yu =)

http://maps.google.com/?ll=39.918385,32.824434&spn=0.005678,0.013036&t=m&z=17&vpsrc=6

herkeze selamlar sevgiler saygılar.
pazar gününe bir yolculuk planınız varmı hüseyin abi :rendeer:

herkeze selamlar sevgiler saygılar.
pazar gününe bir yolculuk planınız varmı hüseyin abi :rendeer:
şu anda bi yolculuk görünmüyor ilkercim ama cumartesi akşam buluşmada biyerlere gidelim diyen olursa onu bilemem ...

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
napıyon genc? keyifler nası? :)
keyifler kötü.... türk telekomla aramız limoni... internet ve telefonu bağlatalı 1,5 ay oldu....6 defa tamir için geldiler.... bi ağzımın tadı ile internette sörf yapamadım... sahibinden de xt600 bulamadım....
bu kışa kadar kız bulursam evlenecem yoksa motür alacam xt600 yada sv650 ....

Motosikleti
VFR1200X
Aman sıkı giyinin iç donunuzu falan ihmal etmeyin :queen:

Herkese merhaba arkadaslar artık ankara ekıbınde bende varım Buluşmalardan bırısıne gelıp tanışmak dılegıyle

Motosikleti
VFR1200X
Kimseden ses çıkmıyor akşam 3 kişi oluruz muhtemelen :sunny:

bu akşam saat 20:30 da bahçeli 4. cadde girişindeki pyro isimli mekandayız gelmek isteyen arkadaşları bekleriz...

şaka bir yana cidden havalar soğudu yaa :) uğramayı isterim ama söz veremiyorum , arayı açtık kusura bakmayın :) saygılar , sevgiler ...

Motosikleti
VFR1200X
valla bende aynı fikirdeyim biz hakanla şimdiden hazırız zaman geçiriyoz balgat tarafında :cat:

arkadaşlar akü bitti bugun 1 saate yakın motoru çalıştırmaya çalıştım ilk kez motor beni hüsrana uğrattı moralim bozuldu . yeni akü almadan bunu toparlıyamazmıyım ??

arkadaşlar akü bitti bugun 1 saate yakın motoru çalıştırmaya çalıştım ilk kez motor beni hüsrana uğrattı moralim bozuldu . yeni akü almadan bunu toparlıyamazmıyım ??

Aküyü şarj etmekle yırtabilirsin ama eğer akü artık ömrünü tamamlamışsa değiştirmeden başka çözüm yok. Eğer kick start yoksa işin zor, vurdurarak çalıştırabilirsin ancak =) OLur böyle şeyler moralini bozma hacı, aküdür bu biter =)

Aküyü şarj etmekle yırtabilirsin ama eğer akü artık ömrünü tamamlamışsa değiştirmeden başka çözüm yok. Eğer kick start yoksa işin zor, vurdurarak çalıştırabilirsin ancak =) OLur böyle şeyler moralini bozma hacı, aküdür bu biter =)

Adamm yaaa!!! :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar