selam arkadaşlar. ortam daha gerilmeden ben de iki çift laf edeyim bari.
2 sayfa önce şunu yazmıştım: "haftaya" yapılacağını öğrendiğim
oylat gezisine katılmayı istiyorum ama motor
"yine" bir arıza çıkarmazsa inşallah. tabi ben kendim de "arıza" bir adam olduğum için durum değişebilir, siz yine de
ekleyin listeye gelemezsem büyük bir kayıp olmayacaktır sonuçta!
bu dikkate alınmadığım ilk sefer değil, son da olmayacak gibi görünüyor. neyse önemli değil, zira artık
yalnız gezmeyi sevmeye başladım. daha önce de MT grubuyla ilgili en büyük sıkıntımın normalde iyi birşey olması gereken çok sesliliğin burada kötü birşeye dönüşmesi olduğunu söylemiştim. durum aynen devam ediyor ama kimse buradan alınganlık yapmasın (ben de yapmıyorum-bu yazının amacı kimseyi yermek değil)
grup buluşmalarına en az katılan kişi muhtemelen benim. her zaman bir bahanem oldu, bazen de açıkça gelmek istemiyorum dedim. dün geziyle ilgili plan yapıldığını görmedim, işyerimde interneti kapadıkları için. süper akıllı cep telefonum! da girmiyor nete, böylece son toplantıdan haberim olmadı. özcan oraya gideceğini söyledi ama toplantıdan bahsetmedi vs. vs. çoğunuzun bildiği (ama bazılarının hala inanmadığı) gibi eve dönüşüm 20:20 civarı oluyor, o saatten sonra birşey yapmak istemiyorum. zaten geçen çarşambadan beri motor yatıyor, onca çağrıma rağmen tek bir kişi gelip bakmadı! (alınmadım valla sadece veryansın ediyorum. ama hoşuma da gitmiyor değil bu istenmeyen-umursanmayan adam durumları!

)
her neyse, en geç cumartesi motor işini halledicem inşallah. pazar günü geziye katılmak konusunda kararsızım, gelirsem 4 motor daha getirebilirim. sezon sonunda motorumu kesinlikle satıyorum, birkaç güne kadar sahibinden ilanını hazırlayacağım. 2012 nisan'a kadar yeni motor olmayacak, ne alacağımsa sürpriz olsun...
not: kimse gelmedi derken aydın abiyi unutmuşum. galiba pazar günü uğradı, epey lafladık, çağır geleyim dedi ama benim cep numarayı sildiği için ulaşamadım. bir de süleyman kardeşim ilgileniyor sağolsun. yeni arkadaşlar merak etmesin, buradan her daim yardım edecek birileri çıkar! ben istisnayım...