Devir kesici sorunu.

arkadaslar motorumda önceden gazı köklediğimde 11.000de devir kesici gibi bişey oluyodu 1 hafta önce açık hava filtresi taktım motora denemek için gazı köklediğimde 7.500 de başlıyo vututututut acaba bunun bi zararı olurmu motora ?
Bide bu devir kesicinin ayarlamanın bi yolu yokmu? yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

Profilde yazan motosiklet ise onda devir kesici yoktur. Yüksek devirde benzin yetişemediğinden devir kesici sanıyorsundur. Hava filtresini de değiştirince muhtemelen daha fazla hava girişinden ötürü fakir karışım oluyordur ve sonuç olarak benzinin yetişmeme durumu öncekine göre daha erken başlıyordur.

fakir karışım yapıyor flitre hava ayarından iğneyi 1 kademe yükseltebilirsin buda makinanın yakışını etkileyecektir

performansın düşecektir son viteste soğuk havalarda motoru çalıştırman zor olabilir

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vuutututu iye ses çıkarıyorsa zaten devir kesici yoktur ki :S dibine kadar zorlamış oluyorsun öyle,benim bildiğim devir kesici belli devirin üstüne çıkarmıyor yada o devirde sabitliyor,yanlışım varsa düzeltin lütfen

evet,aynen öyle.ben bir kez soktum devir kesiciye Anastasiam'ı motosiklet 130a geliyor sonra ateşlemeyi kesip 128e düşüyor sonra tekrar gazlıyor.yine 130 olunca yine kesiyor ateşlemeyi

benim motorda işte o dediğiniz gibi 7.500 devri geçirmiyo çalışmasında bi sıkıntı yok soğuk havada sabah çalıştırırken tek marşla alıyo performanstada bi düşüklük yok ama motora bi zararı olurmu ?

daha erken motor yersin ama bu uzun vadede olur yarin ya da obur gun icin problem cikarmaz. Ayni zamanda yakita etkisi olur daha fazla yakar daha az ceker

vuutututu iye ses çıkarıyorsa zaten devir kesici yoktur ki :S dibine kadar zorlamış oluyorsun öyle,benim bildiğim devir kesici belli devirin üstüne çıkarmıyor yada o devirde sabitliyor,yanlışım varsa düzeltin lütfen
devir kesici devri sabit bir şekilde tutmuyo.Sadece belirlenen devir üzerine çıkartmıyo motoru.Ve çıkardığı seste arkadaşın dediği gibi vıtıtıdıt... diye ifade edilebilir :) bir dahaki buluşmada gösteririm :queen:

bu siteye hastayım valla ;

vuuuutututut ifadesi bile teşhis tedavi yöntemi önermeye yetiyor :cherry: ,

vuuututtutt , hasta oldum buna

vuututut , vutututut

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar