pardon hangi browaymiş o söylede motosikleti satıp ondan alayım allah aşkına sinekden yağ çıkarmanın anlamı yok
Neyse keyif sizin can sizin para sizin bana da allahdan başkasına ve kendinize zarar vermeden bu düşünceden vazgeçmenizi dilemek düşer
Benzin zammına gelince biz elimizden geleni yapıyoruz ya siz? Bizden benzin zamları için birşeyler yapmamızı bekliyorsunuz ama siz birşey yapmıyorsunuz
Bunun sonucunda da yok efendim siz tepki göstermediniz zam geldi bende ondan böyle bişi yapıyorum demek kadar çocukça bişi yok yapmayın efendim kaç yaşında insansınız böyle şeyler hiç hoş değil
Başka bir mevzu da şu otomobiller kadar sağlam mevzusu ne o motosiklete araba gibi tampon mu yapacaksın o yakıt tankı yerinden fırlayıp karşındaki araca fırlayınca patlamayacak mı ? Bu söylediklerinize kendinizin dahi inandığınızı düşünmüyorum
Son olarak yeni çıkan elektrikli motosikletler (fark ettiysen bisiklet değil motosiklet) 3000 watt yani 3kw gücünde ki bu bir scooter için özellikle şehir içinde gayet yeterli bu durumda hala lpg taktıracağım diye uğraşacakmısın yoksa 3ün 5in hesabıyla uğraşıp bomba takmaya çalışmaya devam mı edeceksin
broadway 5 kişi taşırken biz 2 kişi taşıyoruz. kilometreye de 8 kuruş farkediyor. geçen ilçeye düğüne gittikten sonra otomobille akrabaları merkeze bırakıp geldim. yani 2sini de denedim. durum bundan ibaret. litre üzerinden değil tüm girdi çıktıya göre hesap yaptım. 22 kuruş yakıyor. bu da 100 kmde 8 küsür litre lpg demektir. herhangi bir lpgli broadwayı sahibindende arayabilirsiniz. hadi broadwayı da geçtim; 2000 motorlu bir laguna 140 beygire sahipken bile sıralı sistem lpg ile 3000 kmnin ortalaması 8.8 litre lpgdir.
motosikletlerle otomobiller arasındaki
verim farkını görün artık. sinekten yağ çıkarmak dediğiniz şey benim hobim olabilir, hobim olmasa bile benim ayda 1000+ km yaparken 80 lira kâr ettirecekse ve güvenli olduğunu düşünürsem yaparım. sizin cebinize parayı kim koyuyor, iş yeriniz mi, patronunuz mu, babanız mı, bilmiyorum ama o 80 lira için memur halimle 2 gün çalışıyorum. asgari ücretli biri için 4 gün demektir.
yazdığım yazıları okumadan 3-5 cümle seçip bu kadar yoruma pes doğrusu. özet bile yazdım buna rağmen okumaya tenezzül etmeren rerörerö diye yazmak doğru değil.
1. 6 litre hacminde bir tane tank buldum. perakende satışları olmayan bir fabrika. 110 çeşit tank üretirken tüm tankları ece.r67 tanklar 30 bar basınçta test ediliyor. üretimdeki belli bir sayıda bir tane seri üretim tank alınıp bu test yapıyorlar. oysa lpg dolumlarındaki basınç 6 bardır.
2. otomobillerde kaza anında yakıtı kesen sistem lpgde de vardır. direk tankın agzı kapanır ve tankın zarar görmesi benzin deposundan kat be kat az ihtimalledir. 1 mm sacı olan, yan devrildiğinde bile üzerinde havalandırma deliğinden yangın çıkarabilecek kadar benzin döken motosikletimin benzin deposundan kat be kat güvenlidir.
oy vererek olsun, internetteki bütün forumlarda ve sözlüklerde olsun gayet güzel durumu anlattığım yazılar var. bu sitede bile en aşağı 20-30 yazımı bulursunuz. sürekli kazanılan paradan vergi alınmasını; harcanılan paradan vergi alınmamasını savunurum. elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. çocukça şey nedir biliyor musunuz? daha önündeki yazıyı okumadan ön yargıyla sağa sola sataşmaktır. burada lpgnin olup olmayacağını, lpg sisteminin olası sorunlarını konuşuyoruz. direk bomba deyip kaçmak işin kolayına kaçmaktır.
haddinden fazla eğilince bile direk benzine geçebilen şeyleri tartışırken sanki piknik tüpünü direk karbüratöre veriyormuşuz gibi yargılanıyorsunuz.
gene yazımda belirttiğim üzere, motosikletin benzin deposundan daha iyi bir yere, motorun tam ortasında ayak koyduğum yerin dibine sadece 4-4.5 litre lpg alabilecek 5 mm sacdan yapılmış bir depodan bahsediyorum. şasiye takozlar üzerinde kaynatılan bir depo öyle fırlayıp gitmez. kaç kere söyledim bilmiyorum ama yeterliliklerini sağlayabilen bir depo olduğundan en fazla bir otomobil kadar zararlı olur.
motosikletimin üzerindeki benzin deposundan daha az tehlikeli olduğunu bir daha yazıyorum.
3000 watlık çin malı motosikletlerin fiyatı neredeyse 0 km honda cbr 125 fiyatında. ustası bile yok. akülerinin 1 sene sonunda yüzde kaç verimlilikle çalıştığı belli değil. 3 kw dediğiniz laboratuvar ortamında ölçülen gücüdür. elektrikli motosikletin motoru gavurun "brushless" dediği, türkçesinin usta agzıyla "kömürsüz" olarak söyleyebileceğim bir motordur. bunların verimi de genelde yüzde 85tir.
ben 8 kwlık (11 beygir) bir motoru (sadece jantın içindeki motoru kastediyorum) çinden 457 dolara getirdim. evet yanlış okumadınız, getirdim. ama gümrüğe takıldı ve alamadım. yoksa benim şu an 150 zcmde hem benzinli hem elektrikli motor olacaktı. bürokrasiye takıldım.
okuduğumuzu anladık mı?
---------- Post added at 02:22 ---------- Previous post was at 02:04 ----------
@freesoul: önceki yazınızda bana "adam gibi" dediniz. ben size aynı anlama gelen "doğru düzgün" lafını kullandım. ben de sizin bana yazdığınız şekilde "adam gibi" yazabilirdim ama doğru düzgün kelimesini kullandım. dediğim gibi, haddimi bilirim. kimsenin adamlığını sorgulamam. orada size "adam gibi" gelimesini kullanmadım. Türkçe'de parantez içi ve ya iki virgül arası yan cümledir. o yan cümleyi ayrı okuyun.
gerçekten okuduğunuzu anlıyor musunuz? ben broadwayden bahsederken sadece 80 yılında tasarlanmış bir otomobil bile 0 km bir motosikletten daha verimli demek istemiştim. bundan sonra her yazımda en basit şekilde derdimi anlatacağım.
halen daha bomba deniyor. 2010 model travego yanarken o bomba olmuyor. 403ler peşpeşe yanarken onlar da bomba olmuyordu. üstteki yazımda tank ve kaza anında yakıt kesen sistemden bahsettim.
size zahmet bomba demeden önce yazılanları okuyun ve artık burada sadece bilgi paylaşımı yaparak en tehlikesiz lpgye gitmeye çalıştığımızı anlayın artık.