Ben her şeyden elektrik üretilebileceğine inanıyorum elektrik hiç bir zaman bitmez çünkü sınırsız üretilebilir. Hareket enerjisi ile istenilse cinsel ilişkide bile elektrik üretilir.
:queen::queen:
Ben her şeyden elektrik üretilebileceğine inanıyorum elektrik hiç bir zaman bitmez çünkü sınırsız üretilebilir. Hareket enerjisi ile istenilse cinsel ilişkide bile elektrik üretilir.
şimdi haberlerde antalya lara da lpg patlamıs. dönerci dükkanında döner ustası ibrahim özgün hayatını kaybetti.
mesela çok sevdiğin bir kız arkadaşın var ve bu kızın birde fazla kötü olmayan bir alışkanlığı var.
-çok para harcıyor/savurgan.
ne yaparsın?
ben gülü seven dikenine katlanır veya
sevmek olduğu gibi kabullenmektir diye düşünürüm...
Bandit'e taktirsak mi hocam..
Suyu elektroliz ederek elde ettiğimiz hidrojen ve oksijeni motorun hava girişinden yanma odasına versek ve böylece motorumuzun normal yakıtı olan benzinle çok daha kaliteli bir yanma elde etsek nasıl olur. Bu projeye bir türlü başlayamadım. Belki sizlere bir fikir verir. Elektroliz için gücü aküden alabiliriz. Tek sorun yüksek hızlı elektroliz yapabilmek. Hidrojen bilinen en iyi yanıcılardan ve oksijen yanma şiddetini arttıran şahane bir katalizör. Yani işin özeti benzin+hava yerine benzin+hava+extra hidrojen+extra oksijen
Sonuç extra performans
Mühendis arkadaşlar bu konuya bi eğiliversinler. Bence tüpten kat kat iyi ve motorunuza eklemeniz gereken tek teçhizat diyebileceğimiz şeyde 1 litrelik bir su kabı ve iki tane plastik hortum, biraz kablo, iki tane çelik elektrot olacaktır. Tamamı su kabı içinde kalacağı için henhangi bir yere monte edilebilir.