- Konu Yazar
arkadaşlar hyosung gt 250r ön far camı kırılmıştır lakin saatlerdir internette araştırıyorum bulamadım.farla birlikte 500 lira verip almam gerekmiyecek inşallah
:S
arkadaşlar hyosung gt 250r ön far camı kırılmıştır lakin saatlerdir internette araştırıyorum bulamadım.farla birlikte 500 lira verip almam gerekmiyecek inşallah
bi reklamcıdan uygun ebatta pleksiglass isteyin ( 3 - 5 mm kalınlık yeter )
dostum bunun türkçe versiyonu yokmubi reklamcıdan uygun ebatta pleksiglass isteyin ( 3 - 5 mm kalınlık yeter )
far kutusunu yerinden sökün.
pleksiglass, güçlü bir fön makinesi ile yumuşatılabilir.
far'ın bombesine benzeyen bir çismin üzerinde ( far camı tamamen dağılmamışsa en uygunu far camı olur. )fön makinesi ile yumuşatarak hafif bombeyi almasını sağlayın.
far kutusunun tersinden pleksiyi işaretleyin. en kolay kıl testeresi ile kesebilirsiniz. olmazsa bir maket bıçağı ile biraz uğraşarak da kesebilirsiniz.
far'ın ön tarafını kesin. aynı şekilde kestiğiniz pleksiyi üzerine yapıştırın. yapıştırmak için en iyi çözüm hırdavatçılarda satılan, kaliteli çift komponentli epoksi yapıştırıcılardır.
kestiğiniz pleksinin kenarlarına ince bir zımpara geçerseniz ( imkanınız varsa bir de polisaj ) grenajlar gelince orjinalinden farksız görünür.
dostum bunun türkçe versiyonu yokmu
şu far camı tası ayırma işi olmasa bende böyle bişey yapmayı düşünüyorum benim camdada çatlak var ama tekrar yapıştırma işi sıkıntılı
ah o kadar zamanım olsada uğraşsam :S bu nalet parça satılmıyor mu acaba teknik servislerde tamircilerde felan acaba bilgisi olan var mı ?
dostum bunun türkçe versiyonu yokmu
şu far camı tası ayırma işi olmasa bende böyle bişey yapmayı düşünüyorum benim camdada çatlak var ama tekrar yapıştırma işi sıkıntılı