18 Eylül Pazar Yalovaya gidiyoruz (MT-Kemik Tayfa Yollarda)

Kocaeli İl Temsilcisi

karşı tarafta toplanılıp bu tarafa geçilmesi mantıllı olan tünal abinin dediği gibi geç yada erken gelen arkadaşlar yolu bilmiyor olabilirler o bakımdan :)

gerçiii tayfa işin kaşarı olmuş artıkın :cherry: buraları bizlerden daha iyi biliyorlar emme şu serdar abinin bahsettiği şelaleyi ben bile görmek için sabırsızlanıyorum :)

küçük halkacıklarda da sizleri bekli,yor olacağım fatih karamürseli öğrendin sanırım karamürsel üzerindeki küçük halka senin içünnn :cherry::p

---------- Post added at 10:12 ---------- Previous post was at 10:10 ----------

bi motorum olsaydı bende gelebilseydim..:salut:

ulem motorun yok anladık içimizi karatma şindik :cherry: benzin paran damı yok bulayım sana bi motür :)

abi iyi güzelde alkollu içeçek sanırım yasağ:queen: bizde gazlı içeceklerle devam yani

gazlı içecekler yasaklandı haberin olsun (okullarda)

---------- Post added at 10:24 ---------- Previous post was at 10:19 ----------

abi bu cantaya sebep birgün enduro alacam haberin olsun
al bir cbf 150 takalım çantayı olsun enduro. motorada yazarız enduro diye:cherry:

Kocaeli İl Temsilcisi
abi iyi güzelde alkollu içeçek sanırım yasağ:queen: bizde gazlı içeceklerle devam yani

al bir cbf 150 takalım çantayı olsun enduro. motorada yazarız enduro diye:cherry:

şu senin port bagajı pazar günü mercek altına almam lazım abi merak ettim şimdi :)

şu senin port bagajı pazar günü mercek altına almam lazım abi merak ettim şimdi :)

Port galatoport buzdolabı mübarek güzel yapmış.....

---------- Post added at 14:09 ---------- Previous post was at 14:07 ----------

1-cbr1100 xx
2-onur y
3-farcob
4-unnamed
5-motoseyyah
6-piyanist_irf
7-erimozel
8-takendy +1
9-FinalCut
10-Kilitci +1(Allah kısmet ederse diyelim)
11-nadrov
12-cenkşerver
13-sedat

14-F54
15-adminim amirim....artık biri geliir....

cenk konvoyun en arkasında yer al abi sen..
bütün gece kulaklarım uğulduyuyor sonra....
bu arada eskihisarda saat 10da olacağız herhalde....
senle köprüde dokuzbçukta buluşalım mı?

abi olurmu kırosun yeri ayrı duruşu bile havalı camurluk felen deşşet makinalar benim gözüm bi ara kulandıgın 1990 model honda dominotörde kaldı 750cc cok dehşet bir makina :thumright

---------- Post added at 15:07 ---------- Previous post was at 15:05 ----------

cenk konvoyun en arkasında yer al abi sen..
bütün gece kulaklarım uğulduyuyor sonra....
bu arada eskihisarda saat 10da olacağız herhalde....
senle köprüde dokuzbçukta buluşalım mı?
kanka aheste aheste gidelim saat 09:05 buluşalım olurmu herhalde babamda geliyor sedet da haberin ola

abi olurmu kırosun yeri ayrı duruşu bile havalı camurluk felen deşşet makinalar benim gözüm bi ara kulandıgın 1990 model honda dominotörde kaldı 750cc cok dehşet bir makina :thumright

---------- Post added at 15:07 ---------- Previous post was at 15:05 ----------

kanka aheste aheste gidelim saat 09:05 buluşalım olurmu herhalde babamda geliyor sedet da haberin ola
tamam cenk öyle yapalım....
en geç çeyrekgece orada olurum...
sabah işten çıkıcam ancak çeyrek gece gibi yetişebilirim size....

F54

karşı tarafta toplanılıp bu tarafa geçilmesi mantıllı olan tünal abinin dediği gibi geç yada erken gelen arkadaşlar yolu bilmiyor olabilirler o bakımdan :)

gerçiii tayfa işin kaşarı olmuş artıkın :cherry: buraları bizlerden daha iyi biliyorlar emme şu serdar abinin bahsettiği şelaleyi ben bile görmek için sabırsızlanıyorum :)

küçük halkacıklarda da sizleri bekli,yor olacağım fatih karamürseli öğrendin sanırım karamürsel üzerindeki küçük halka senin içünnn :cherry::p

---------- Post added at 10:12 ---------- Previous post was at 10:10 ----------

ulem motorun yok anladık içimizi karatma şindik :cherry: benzin paran damı yok bulayım sana bi motür :)
abi mesajı aldım orada olacağım ama saat kaçta orada olayım sen saat söyle bende ona göre çıkayım.. feribota binmek isterdim ama sapancadan karamürsele pazar günü sefer yokmuş:mrgreen:

abim ben almadım...
eylül 3 doğumgünümdü..
validem hediye olarak almış:)
söz takacağım abim:)

analar çeker yükü kimsenin bilesi yok
gelin çiçek derelim
yollarına serelim
sevgi dolu türkülerle
annemize verelim.

Aklıma hemen bu şarkı geldi.....

---------- Post added at 18:59 ---------- Previous post was at 18:26 ----------

analar çeker yükü kimsenin bilesi yok
gelin çiçek derelim
yollarına serelim
sevgi dolu türkülerle
annemize verelim.

Aklıma hemen bu şarkı geldi.....

fondada bu ses
http://www.youtube.com/watch?v=ekUEjOR2kX8&feature=BFa&list=PLAA5F61768E7EE78D&lf=results_main

Kocaeli İl Temsilcisi
abi mesajı aldım orada olacağım ama saat kaçta orada olayım sen saat söyle bende ona göre çıkayım.. feribota binmek isterdim ama sapancadan karamürsele pazar günü sefer yokmuş:mrgreen:

fatih bizim tayfa eğer 10:00 gibi feribota binerde gemi çukurlara düşüp lastiğini patlatmazsa 10:45 gibi bizim karasularımıza düşerler sende karamürsele sabah 0:6 gibi düşersin :cherry: sıcak sıcak sana terağında yavan ekmek ısmarlarım :cherry::p yanınada missss gibi terkoz suyu :cherry::p

şaka şaka kanka saat 09:30 gibi karamürselde olsan kafi gözüm yavaş yavaş akarız topçulara doğru karşıdan gelecek tayfayı bekler oradan hep beraber geçeriz yalovaya :):cat::rendeer:

---------- Post added at 20:07 ---------- Previous post was at 20:05 ----------

Sayın unnamed kardeşim......
Dizliklerini almışsındır....

unnamed in dizliği mi yokmuş tuuuuuuu allah mustahakını vermeye :cherry::p

fatih bizim tayfa eğer 10:00 gibi feribota binerde gemi çukurlara düşüp lastiğini patlatmazsa 10:45 gibi bizim karasularımıza düşerler sende karamürsele sabah 0:6 gibi düşersin :cherry: sıcak sıcak sana terağında yavan ekmek ısmarlarım :cherry::p yanınada missss gibi terkoz suyu :cherry::p

şaka şaka kanka saat 09:30 gibi karamürselde olsan kafi gözüm yavaş yavaş akarız topçulara doğru karşıdan gelecek tayfayı bekler oradan hep beraber geçeriz yalovaya :):cat::rendeer:

---------- Post added at 20:07 ---------- Previous post was at 20:05 ----------

unnamed in dizliği mi yokmuş tuuuuuuu allah mustahakını vermeye :cherry::p
artık var gülüm canavar gibi hemde:)
o gün dizlikleri takar gelirim sizede hava yaparım:flower:

Kocaeli İl Temsilcisi
heyyyttt aslanım benim beeee böle olcek işte süsü bırak gözüm benim allah muhafaza düştünmü gerisini anlatmama gerenk yok sanırım :cherry:

artık var gülüm canavar gibi hemde:)
o gün dizlikleri takar gelirim sizede hava yaparım:flower:

heyyyttt aslanım benim beeee böle olcek işte süsü bırak gözüm benim allah muhafaza düştünmü gerisini anlatmama gerenk yok sanırım :cherry:

aslında bi çift banada lazım bizim içişleri müdürüne bu aralar almam lazım fakat kaşımı kaşıyacak zaman yok öleki ara ara ancak siteye giriyorum fakat bitti sayılır sölemesi ayup atölyemi kurdum :cherry:

artıkın kışın adresim belli kömürlüktü ...... atölyedeyim olcek :cherry: ahanda du bi kaç resim atayım beğenecekmisiniz :)

bu arada oturma odamdaki takım dolabını bizim hatunla verdiğimiz savaşı kazanması ve yerlerin mana ile laminat döşenmiş olmasından dolayı kömürlüğe taşıdım artık 2 .kattan aşağı in çık yok ohhhh beeee :cherry:
ama bayramdan beridir mahfoldum desem yeri var

kömürlüğün eski halini görseydiniz benim hamsterlar kaybolsa bulamıyordum :cherry::p

bunları neden koydum biliyormusunuz o raftaki civata somun ,pul ve bilimum parçaları tek tek elden geçirip hangisini nerede olduğunu bulabilmem için tek tek üşenmeden hepsini ayırıp guruplandırdım ki aslan yattığı yerden belli olurmuş

önce tertip düzen :)

bu yavru küçük işlerde fena işe yarıyor bide bunun büyük dedesi var :cherry: tonajlık ağır işler için :) fakat kulağınız delik olsun en kısa zamanda bir adet çin malı olmayan :p

tezgah üstü matkap arıyorum bulan , gören bana haber verirse memnun olurum :)

buda kıdemli dedemiz fena bişey vesselam , kullanmayan kıymet bilmez , fakat sıfır fiyatını söylesem dudaklarınız uçuklar :)

balyozla rahatlıkla girişebilirsiniz kendisine :)

kömürlükte elektirik tesisatı diye bir oluşum yoktu 1 gün sadece elektirik tesisatı çekmek için uğraştım halende bir sürü ıvır kıvır iş var pazara biter sanırım sonra akvaryumu kaldırmıştım sıfır bir akvaryum alarak işe koyulacağım ama pazardan sonra öldüm yavvvv:cherry:

irfancım yeni atölyen hayırlı olsun , mekanında başarılı işler çıkartman dileğiyle...

pazar günkü buluşma saati tam olarak kaç oldu ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar